CoolSculpting Zwembandjes buik wegwerken

Zwembandjes wegwerken

Doe je al je best in de sportschool, maar willen die zwembandjes maar niet kwijtraken? Gelukkig is daar een oplossing voor: CoolSculpting! Onze cryolipolyse behandeling waarmee we jouw zwembandjes bevriezen is een gemakkelijke manier om jouw zwembandjes weg te werken. Door jouw onderhuidse vetcellen te bevriezen worden deze in de loop van een aantal weken zelf door het lichaam weggewerkt.

Zwembandjes trainen

Op internet kun je verschillende tips vinden om jouw zwembandjes weg te werken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een verandering in je dieet en eetpatroon, meer te gaan sporten, betere nachtrust en verminderde stress, of simpelweg andere soort kleren. Hoewel de eerste tips zeker belangrijk zijn, geven deze geen garantie dat het vet specifiek op jouw flanken verdwijnt. Specifieke tips of oefening om jouw zwembandjes weg te werken, zijn er namelijk niet. Net zoals je geen plaatselijk vet kunt verbranden op de buik of billen. Met CoolSculpting cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet aanpakken.

Zwembandjes wegwerken met CoolSculpting

Zwembandjes wegwerken doen wij bij CoolSculpting Kliniek door gebruik te maken van de revolutionaire techniek cryolipolyse. Dit houdt in dat we de onderhuidse vetcellen in jouw flanken bevriezen, waardoor ze worden afgebroken door het lichaam.

Deze techniek is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Association) en dus absoluut veilig. Dit gebeurt ook nog eens zonder een operatie of een verdoving en na de behandeling kun je meteen weer verder met je dag!

Zwembandjes kwijtraken in enkele weken

De CoolSculpting behandeling is inmiddels wereldwijd miljoenen keren succesvol uitgevoerd. Een bewezen techniek die betrouwbaar en veilig is. Wij geven onze patiënten dan ook graag 100% garantie op een zichtbare verandering. Zo ben jij jouw zwembandjes kwijt binnen in enkele weken!

Wil je nu ook je zwembandjes kwijtraken en ben je benieuwd naar de resultaten die wij voor jou kunnen realiseren? Bekijk dan alvast de voor- en na foto’s van mensen die je voor gingen en lees meer over de mogelijkheden.

Uitleg CoolSculpting
Video afspelen

Ervaringen met Cryolipolyse

Met CoolSculpting cyolipolyse zijn we in staatn om op selectieve plekken definitief vet te verwijderen, zoals op jouw flanken, ofwel zwembandjes. We zorgen dat je vooraf de juiste informatie krijgt tijdens een gratis consult en stemmen we samen jouw persoonlijke behandelplan op. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je ongeveer kunt verwachten als resultaat.

De ervaringen van anderen geven aan dat de behandeling werkt! Het bevriezen van de onderhuidse vetcellen geeft blijvend resultaat.

Wil je ook zwembandjes wegwerken zonder operatie, maar zit je nog met wat vragen? Wellicht vind je al antwoorden in de ervaringen van andere cliënten. Zo vertelt Johan het volgende: “Ik let een beetje op m’n lijf dus ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Maar die rolletjes op m’n flanken kreeg ik er maar niet vanaf. Tot ik CoolSculpting ontdekte: wat een verschil!”

Worden jouw vragen niet behandeld? Dan beantwoorden we die graag wanneer je op consult komt.

Karlijn Visser

“CoolSculpting is gewoon een heel leuk cadeautje voor jezelf waar je lang plezier van hebt.”