Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

CoolSculpting prijzen

CoolSculpting van Allergan is de énige cryolipolyse behandeling die wetenschappelijk is bewezen en goedgekeurd door de FDA en C-FDA. Bij een behandeling met officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid (8 miljoen behandelingen wereldwijd).

Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

De prijzen van alle officiële aanbieders van CoolSculpting van Allergan liggen gemiddeld rond de € 440 per plaatsing. Aanbieders met lagere prijzen werken niet met CoolSculpting-apparatuur en onder toezicht van een arts.

  •  1 t/m 4 – € 465 per plaatsing
  • 5 t/m 9 – € 445 per plaatsing
  • 10 of meer – € 415 per plaatsing

Één plaatsing staat voor één applicatorplaatsing of cycle. Dit staat voor een éénmalige behandeling van 35 minuten die 12 weken doorwerkt op één vetrol ter grootte van ongeveer een grote hand. Tijdens een gratis consult met onze Coolsculpting specialist bespreek je samen de mogelijkheden en krijg je een vrijblijvend advies over het aantal plaatsingen.

Meer informatie

Voor meer informatie ben je van harte welkom voor een vrijblijvend consult, zodat we kunnen bekijken hoe we jouw ideale figuur kunnen bereiken met behulp van CoolSculpting.

Gratis CoolSculpting Consult aanvragen »