Wat kost een CoolSculpting behandeling?

De kosten van een CoolSculpting behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid vet dat je wil laten verwijderen. We werken met applicatorplaatsingen. Eén applicator behandelt een vetrol ter grootte van een grote hand. Dus stel, je wil je love handles aanpakken, dan heb je in ieder geval twee plaatsingen (één aan elke kant nodig). Voor een kin adviseren we meestal ook twee cycles.

Wil je weten wat het voor jou kost vraag dan een gratis en vrijblijvend consult aan. In zo’n consult bespreek je met een CoolSculpting specialist welke delen van je lichaam je wil aanpakken. De specialist geeft dan een advies en maakt dan een behandelplan met een prijsofferte. Je bepaalt dan, of op een later moment, of je wil starten of niet. Als je niet verder gaat, kost het je niets.

CoolSculpting Kosten

De kosten van de CoolSculpting behandeling hangen af van het aantal plaatsingen. De eerste vier plaatsingen kosten per plaatsing €485, de vijfde t/m de achtste plaatsingen kosten €465 per plaatsing en vanaf de negende plaatsing zijn de kosten per plaatsing €435. Dit is exclusief eventuele kortingen en acties.

Om je een idee te geven, vind je hieronder de kosten per plaatsing.

Aantal plaatsingen
CoolSculpting Elite
per plaatsing
Actieprijs
per plaatsing
Eerste vier plaatsingen
€485
€410
5 t/m 8 plaatsingen
€465
€395
9 of meer plaatsingen
€435
€370

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor een behandeling met de nieuwste CoolSculpting Elite applicatoren. In sommige gevallen zullen we een advies geven voor een behandeling met de COM2 of een grotere uitvoering van de Elite applicator. Hiervoor gelden afwijkende prijzen.

Met meer dan 17 miljoen behandelingen wereldwijd kun je op een pijnloze en definitieve manier jouw vet laten verwijderen bij CoolSculpting. De CoolSculpting kosten bespreek je samen met een specialist. Vraag een gratis consult aan en krijg advies over het aantal plaatsingen. De kosten zijn verbonden aan het aantal plaatsingen.

Uitleg over CoolSculpting plaatsingen

Bij het gratis consult wordt besproken hoeveel plaatsingen nodig zijn voor het door jouw gewenste behandelingsgebied en het gewenste resultaat. De kosten hiervoor worden duidelijk besproken voordat met de behandeling begonnen wordt. Gemiddeld genomen zijn minimaal twee plaatsingen nodig om een gebied te behandelen.

CoolSculpting is de bedenker van cryolipolyse (2009) en is tot op heden nog steeds de enige cryolipolyse aanbieder die in de VS is goedgekeurd (FDA). Over de hele wereld zijn er inmiddels 13 miljoen CoolSculpting behandelingen uitgevoerd. Sinds de introductie van de sterk verbeterde CoolSculpting Elite (2021) zien we betere resultaten, meer comfort en minder risico op bijwerkingen.

Sinds het grote succes van CoolSculpting zijn er diverse Chinese en Koreaanse aanbieders van machines op de markt die aangeven eenzelfde behandeling te kunnen doen voor veel lagere prijzen. Bel ons graag eens als je wil weten wat de verschillen zijn.

Wij werken in ieder geval met BIG geregistreerde behandelaars en onder verantwoordelijkheid van een arts en zijn NVCG erkend.

Wat kost behandeling bij CoolSculpting Kliniek?

Bij CoolSculpting betaal je nooit teveel voor de zeer veilige behandeling. De technologie en wetenschap achter CoolSculpting zorgen ervoor dat de behandelingen niet goedkoop zijn. Het is belangrijk dat de juiste apparatuur gebruikt wordt door gecertificeerde specialisten. Onofficiële apparaten zijn niet bewezen veilig en zorgen niet voor het juiste resultaat. Er zijn bedrijven die misbruik maken van de populaire cryolipolyse behandeling. Pas op voor misleidende informatie en aanbiedingen.

Bij CoolSculpting communiceren we openlijk over de kosten op onze website en in onze tarieven. Wil je meer informatie over de CoolSculpting kosten voor een specifieke behandeling? Je bent altijd welkom voor een gratis consult.

Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs. Als je met een offerte komt van een andere CoolSculpting aanbieder matchen wij de prijs. Én bij ons wordt je behandeld met de nieuwste CoolSculpting Elite applicatoren.