Wat kost een CoolSculpting behandeling?

De CoolSculpting kosten liggen gemiddeld rond de €400 per plaatsing. CoolSculpting is de énige aanbieder van de FDA-goedgekeurde cryolipolyse behandeling. Bij een behandeling met de officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Sommige aanbieders hebben lagere tarieven, maar werken niet met officiële apparatuur en niet onder toezicht van een cosmetisch arts. Kies daarom voor een veilige en scherpe prijs.

CoolSculpting Kosten

Met meer dan 8 miljoen behandelingen wereldwijd kun je op een pijnloze en definitieve manier jouw vet laten verwijderen bij CoolSculpting. De CoolSculpting kosten bespreek je samen met een specialist. Vraag een gratis consult aan en krijg advies over het aantal plaatsingen. De kosten zijn verbonden aan het aantal plaatsingen.

Aantal plaatsingen
CoolSculpting Elite
per plaatsing
Eerste vier plaatsingen
€465
5 t/m 9 plaatsingen
€445
10 of meer plaatsingen
€415

Bovenstaande prijzen gelden voor de standaard applicators. In bepaalde gevallen worden grotere applicators aangeraden. Hier geldt een meerprijs voor.

Bij het gratis consult wordt besproken hoeveel plaatsingen nodig zijn voor het door jouw gewenste behandelingsgebied en het gewenste resultaat. De kosten hiervoor worden duidelijk besproken voordat met de behandeling begonnen wordt. Gemiddeld genomen zijn minimaal twee plaatsingen nodig om een gebied te behandelen.

Wat kost behandeling bij CoolSculpting Kliniek?

Bij CoolSculpting betaal je nooit teveel voor de zeer veilige behandeling: gemiddeld €400 per plaatsing. De technologie en wetenschap achter CoolSculpting zorgen ervoor dat de behandelingen niet goedkoop zijn. Het is belangrijk dat de juiste apparatuur gebruikt wordt door gecertificeerde specialisten. Onofficiële apparaten zijn niet bewezen veilig en zorgen niet voor het juiste resultaat. Er zijn bedrijven die misbruik maken van de populaire cryolipolyse behandeling. Pas op voor misleidende informatie en aanbiedingen.

Bij CoolSculpting communiceren we openlijk over de kosten op onze website en in onze tarieven. Wil je meer informatie over de CoolSculpting kosten voor een specifieke behandeling? Je bent altijd welkom voor een gratis consult.

Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs. Als je met een offerte komt van een andere CoolSculpting aanbieder matchen wij de prijs. Én bij ons wordt je behandeld met de nieuwste CoolSculpting Elite.