Strak voor de zomer actie

Wat kost een CoolSculpting behandeling?

De CoolSculpting kosten liggen gemiddeld rond de €450 per plaatsing. CoolSculpting is de énige aanbieder van de FDA-goedgekeurde cryolipolyse behandeling. Bij een behandeling met de officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Sommige aanbieders hebben lagere tarieven, maar werken niet met officiële apparatuur en niet onder toezicht van een cosmetisch arts. Kies daarom voor een veilige en scherpe prijs.

CoolSculpting Kosten

Met meer dan 20 miljoen behandelingen wereldwijd kun je op een pijnloze en definitieve manier jouw vet laten verwijderen bij CoolSculpting. De CoolSculpting kosten bespreek je samen met een specialist.

Vraag een gratis consult aan en krijg advies over het aantal plaatsingen. De kosten zijn verbonden aan het aantal plaatsingen.

Om je een idee te geven, vind je hieronder de kosten per plaatsing. Bekijk onder de tabel de speciale gift voucher deal.

Aantal plaatsingen
CoolSculpting Elite
per plaatsing
Actieprijs
per plaatsing
Eerste vier plaatsingen
€505
€430
5 t/m 8 plaatsingen
€485
€415
9 of meer plaatsingen
€460
€390
Opslag grote applicator (CA+)
+€35
+€30

Gift Voucher Deal

Bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor een behandeling met de nieuwste CoolSculpting Elite applicatoren. In sommige gevallen zullen we een advies geven voor een behandeling met de COM2 of een grotere uitvoering van de Elite applicator. Hiervoor gelden afwijkende prijzen.

Gemiddeld genomen zijn minimaal twee plaatsingen nodig om een gebied te behandelen. Bij het gratis consult wordt besproken hoeveel plaatsingen nodig zijn voor het door jouw gewenste behandelingsgebied en het gewenste resultaat. 

Waarom CoolSculpting?

CoolSculpting is de bedenker van cryolipolyse (2009) en is tot op heden nog steeds de enige cryolipolyse aanbieder die in de VS is goedgekeurd (FDA).

Sinds de introductie van de sterk verbeterde CoolSculpting Elite (2021) zien we betere resultaten, meer comfort en minder risico op bijwerkingen. Bij CoolSculpting kliniek hebben we zelfs nog geen geval met bijwerkingen gehad op de CoolSculpting Elite behandelingen.

Door het grote succes van CoolSculpting zijn er diverse Chinese en Koreaanse aanbieders van machines op de markt die aangeven eenzelfde behandeling te kunnen doen voor veel lagere prijzen. Bel ons graag eens als je wil weten wat de verschillen zijn.

Wij werken in ieder geval met BIG geregistreerde behandelaars en onder verantwoordelijkheid van een arts en zijn NVCG erkend.

Wat kost behandeling bij CoolSculpting Kliniek?

Bij CoolSculpting betaal je nooit teveel voor de zeer veilige behandeling. De technologie en wetenschap achter CoolSculpting zorgen ervoor dat de behandelingen niet goedkoop zijn. Het is belangrijk dat de juiste apparatuur gebruikt wordt door gecertificeerde specialisten. Onofficiële apparaten zijn niet bewezen veilig en zorgen niet voor het juiste resultaat. Er zijn bedrijven die misbruik maken van de populaire cryolipolyse behandeling. Pas op voor misleidende informatie en aanbiedingen.

Bij CoolSculpting communiceren we openlijk over de kosten op onze website en in onze tarieven. Wil je meer informatie over de CoolSculpting kosten voor een specifieke behandeling? Je bent altijd welkom voor een gratis consult.

Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de laagste prijs. Als je met een offerte komt van een andere CoolSculpting aanbieder matchen wij de prijs. Én bij ons wordt je behandeld met de nieuwste CoolSculpting Elite applicatoren.

Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.