Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

CoolSculpting prijzen

CoolSculpting van Allergan is de énige cryolipolyse behandeling die wetenschappelijk is bewezen en goedgekeurd door de FDA. Bij een behandeling met officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid (8 miljoen behandelingen wereldwijd).

Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

De prijzen van alle officiële aanbieders van CoolSculpting van Allergan liggen rond de € 450 per plaatsing. Aanbieders met lagere prijzen werken niet met CoolSculpting-apparatuur en onder toezicht van een arts.

Prijzen (incl 15% nazomerkorting)

  •  1 t/m 4 – € 395 per plaatsing
  • 5 t/m 9 – € 378 per plaatsing
  • 10 of meer – € 355 per plaatsing
  • actie loopt tot 15 september

Één plaatsing staat voor één applicatorplaatsing of cycle. Dit staat voor een éénmalige behandeling van 35 minuten die 12 weken doorwerkt op één vetrol ter grootte van ongeveer een grote hand. Tijdens een gratis consult met onze Coolsculpting specialist bespreek je samen de mogelijkheden en krijg je een vrijblijvend advies over het aantal plaatsingen.

Nazomeractie EMSculpt (alleen in Amsterdam)

Zie onze EMSculpt pagina voor meer info en prijzen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie ben je van harte welkom voor een vrijblijvend consult, zodat we kunnen bekijken hoe we jouw ideale figuur kunnen bereiken met behulp van CoolSculpting.

Gratis CoolSculpting Consult aanvragen »