Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

CoolSculpting-prijzen

Kies voor veiligheid

CoolSculpting van Allergan is de énige cryolipolyse-behandeling die wetenschappelijk is bewezen en goedgekeurd door de FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration). Bij een behandeling met officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

CoolSculpting heeft zich als medische behandeling de afgelopen 10 jaar wereldwijd al miljoenen keren bewezen.

Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

De prijzen van alle officiële aanbieders van CoolSculpting van Allergan liggen gemiddeld tussen de €465 en €500 per cycle*. Aanbieders met lagere prijzen werken doorgaans niet met CoolSculpting-apparatuur en doen dat ook niet onder toezicht van een arts.

  • Startprijs van €500 per cycle*
  • Vanaf 4-8 cycles €485 per cycle*
  • 9 of meer cycles €465 per cycle*

Tijdens een gratis intakegesprek met de specialist bespreek je samen de mogelijkheden. Je krijgt een vrijblijvende prijsopgave mee en kunt ervoor kiezen direct een afspraak te plannen of hier later op terug te komen.

Meer informatie

Voor meer informatie ben je van harte welkom voor een vrijblijvende intake, zodat we kunnen bekijken hoe we jouw ideale figuur kunnen bereiken met behulp van CoolSculpting.

 

* Cycle is een plaatsing van het CoolSculpting apparaat op de huid. Vaak zijn er meerdere cycles nodig om een zone te behandelen.