Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

CoolSculpting-prijzen

Kies voor veiligheid

CoolSculpting by Zeltiq is de énige cryolipolyse-behandeling die wetenschappelijk is bewezen en goedgekeurd door de FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration). Bij een behandeling met officiële apparatuur van CoolSculpting by Zeltiq ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. De CoolSculpting Kliniek is de enige aanbieder van CoolSculpting in Nederland met een 100 procent-resultaatgarantie. Wij vinden namelijk dat jij recht hebt op een zichtbaar resultaat en dat jouw investering het dubbel en dwars waard moet zijn! CoolSculpting heeft zich als cosmetische behandeling de afgelopen 10 jaar wereldwijd al miljoenen keren bewezen. Wij garanderen je dat de behandeling ook bij jou een zichtbare contourverandering oplevert.

Wat kost een CoolSculpting-behandeling?

De prijzen van alle officiële aanbieders van CoolSculpting by Zeltiq liggen gemiddeld tussen de 500 en 650 euro per cycle*. Aanbieders met lagere prijzen werken doorgaans niet met CoolSculpting-apparatuur en doen dat ook niet onder toezicht van een arts. Wij werken met een doorlopende korting voor jou als klant.

  • Startprijs van € 580 per cycle*
  • Bij meerdere cycles kan de korting oplopen tot  € 480 per cycle*

Een behandeling bestaat meestal uit een afname van 4 cycles* (aanvangsprijs € 2320,-). Er zijn echter uitzonderingen; bij een behandeling van de kin, binnenzijde bovenbenen, armen of de onderbuik (bolling alleen onder de navel) zijn meestal maar 1 of 2 cycles* nodig. Dan is de CoolSculpting-prijs € 580,- per cycle*.
Als enige CoolSculpting-aanbieder is de oplopende korting bij de afname van meer cycles* niet gebonden aan een bepaalde termijn. We vinden het belangrijk dat je eerst een zone ‘uitprobeert’ om zo zelf te ervaren wat CoolSculpting voor jouw ideale figuur kan betekenen. Wanneer je later terugkomt voor de behandeling van meerdere zones – wanneer dat ook is – blijft de korting voor je oplopen.
Tijdens een gratis intakegesprek met de specialist bespreek je samen de mogelijkheden. Je krijgt een vrijblijvende prijsopgave mee en kunt ervoor kiezen direct een afspraak te plannen of hier later op terug te komen.

Meer informatie

Voor meer informatie ben je van harte welkom voor een vrijblijvende intake, zodat we kunnen bekijken hoe we jouw ideale figuur kunnen bereiken met behulp van CoolSculpting.

 

* Cycle is een plaatsing van het CoolSculpting apparaat op de huid. Vaak zijn er meerdere cycles of plaatsingen van het CoolSculpting apparaat tijdens één behandeling nodig om de behandelzone goed te behandelen.