Wat kost een CoolSculpting behandeling?

CoolSculpting kosten

De CoolSculpting kosten liggen gemiddeld rond de €400 per plaatsing. CoolSculpting is de énige aanbieder van de FDA-goedgekeurde cryolipolyse behandeling. Bij een behandeling met de officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Sommige aanbieders hebben lagere tarieven, maar werken niet met officiële apparatuur en niet onder toezicht van een cosmetisch arts. Kies daarom voor een veilige en scherpe prijs.

Met meer dan 8 miljoen behandelingen wereldwijd kun je op een pijnloze en definitieve manier jouw vet laten verwijderen bij CoolSculpting. De CoolSculpting kosten bespreek je samen met een specialist. Vraag een GRATIS consult aan en krijg advies over het aantal plaatsingen. De kosten zijn verbonden aan het aantal plaatsingen.

CoolSculpting kosten:
Sinds 1 april behandelen we met de CoolSculpting Elite, de opvolger van de 2018 systemen.

Prijs CoolSculpting

Met CoolSculpting bereik je zonder operatie een blijvend zichtbaar resultaat.

Wat kost een CoolSculpting behandeling?

Bij CoolSculpting betaal je nooit teveel voor de zeer veilige behandeling: gemiddeld €400 per plaatsing. De technologie en wetenschap achter CoolSculpting zorgen ervoor dat de behandelingen niet goedkoop zijn. Het is belangrijk dat de juiste apparatuur gebruikt wordt door gecertificeerde specialisten. Onofficiële apparaten zijn niet bewezen veilig en zorgen niet voor het juiste resultaat. Er zijn bedrijven die misbruik maken van de populaire cryolipolyse behandeling. Pas op voor misleidende informatie en aanbiedingen.

Bij CoolSculpting communiceren we openlijk over de kosten op onze website en in onze tarieven. Wil je meer informatie over de CoolSculpting kosten? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op.

Ben je overtuigd? Je bent altijd welkom voor een GRATIS consult.

 


 

CoolSculpting iets
voor mij?
Doe de test en kijk of CoolSculpting bij jou past!

CoolSculpting is geschikt voor vrouwen en mannen. Iets voor jou?

CoolSculpting doe de test

De voordelen van CoolSculpting

  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • 100% veilig bewezen
  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • FDA keurmerk
  • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
  • Vrijblijvend consult