• Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geschikt voor man en vrouw
  • Voor hardnekkig vet

Vet bevriezen

Wil je ook zo graag van die laatste rolletjes af, maar lukt het maar niet ondanks al het sporten en gezonde eten? CoolSculpting kan je helpen! Wij werken namelijk met een behandeling waarbij we het vet bevriezen. Door het toepassen van cryolipolyse kunnen wij zonder operatie of verdoving jouw vet verwijderen!

Hoe werkt vet bevriezen?

Hoe werkt dat dan, vet bevriezen? Bevriezen klinkt misschien drastisch want waarom zou je een deel van je eigen lichaam laten bevriezen? We leggen daarom ook graag uit hoe we precies te werk gaan als we jouw vetcellen bevriezen. Ten eerste bepalen we tijdens het eerste (gratis) intake of deze methode geschikt is voor jou. Zo ja, dan stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Nu al nieuwsgierig of jij in aanmerking komt?

Doe de test!

Tijdens de behandeling waar we je vet bevriezen markeren we eerst de plekken die behandeld gaan worden. Vervolgens plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid in de applicator gezogen waarna het koelen begint en de vetcellen bevriezen. Het koelen duurt 35 minuten en gebeurt op een temperatuur van -11 graden Celsius. Na het koelen wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd en hierna doet je eigen lichaam de rest van het werk. Gedurende 8 tot 12 weken na de behandeling worden de vetcellen op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd door je lichaam, dit gebeurt omdat je lichaam deze vetcellen nu als afwijkend ziet en dus sterven ze af.

Wat zijn de resultaten van vet bevriezen?

Als we je vet bevriezen zullen de resultaten van de behandeling na circa 8 weken zichtbaar zijn. Door het apoptose proces dat in werking is gezet tijdens de behandeling sterven de vetcellen in het behandelde gebied af. Je lichaam ruimt deze op natuurlijke wijze op en voert ze af. CoolSculpting verschilt hierin van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen bij de CoolSculpting behandeling keren namelijk niet meer terug! Het apoptose proces gaat door tot 16 weken na de behandeling, omdat dit proces geleidelijk verloopt heeft je huid de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en dus langzaam mee terug te bewegen.

Ervaringen met vet bevriezen

De ervaringen van anderen bewijzen dat vet bevriezen écht werkt en de resultaten blijvend zijn! Door onze methode zijn we in staat om op selectieve plekken definitief vet te verwijderen. Door de bevriezing van de vetcellen wordt het vet afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd door jouw lichaam. Een ontzettend veilige en effectieve manier van vet kwijtraken dus!

Consult inplannen?

Wil je graag een gratis consult bij een van onze specialisten bij jouin de buurt?
Voel je vrij om een afspraak te maken en laat ons jou informeren.