CoolSculpting Vet bevriezen

Vet bevriezen

Veilig, snel, definitief en pijnloos vet bevriezen? CoolSculpting kan je helpen! Het is vaak maar lastig om af te komen van die laatste rolletjes vet ondanks het sporten en gezonde eten. Door het toepassen van cryolipolyse kunnen wij zonder operatie of verdoving jouw vet verwijderen!

Hoe werkt vet bevriezen?

Hoe werkt dat dan, vet bevriezen? Door middel van een innovatief koelingsproces (cryolipolyse) worden de vetcellen onder de huid sterk afgekoeld. Zodra de behandelde vetcellen bevriezen, sterven ze af en worden ze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam.

Vet bevriezen klinkt misschien drastisch want waarom zou je een deel van je eigen lichaam laten bevriezen? Bij onze cosmetisch artsen ben je in goede handen! Ten eerste bepalen we tijdens het eerste (gratis) intake of deze methode geschikt is voor jou. Zo ja, dan stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. 

Nu al nieuwsgierig of jij in aanmerking komt? Doe dan onze korte test.

Vet bevriezen of cryolipolyse

Er zijn veel aanbieders voor een behandeling om vet te laten bevriezen. De Consumentenbond heeft een keer onderzoek gedaan naar een alternatieve methode om vet te bevriezen en heeft dit vergeleken met CoolSculpting. Bekijk de video van de consumentenbond met een interessante conclusie! 

Vetcellen bevriezen: De behandeling

Tijdens de cryolipolyse-behandeling waar we je vet bevriezen markeren we eerst de plekken die behandeld gaan worden. Vervolgens plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid in de applicator gezogen waarna het koelen begint en de vetcellen bevriezen. Het koelen duurt 35 minuten en gebeurt op een temperatuur van -11 graden Celsius. Na het koelen wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd en hierna doet je eigen lichaam de rest van het werk. Gedurende 8 tot 12 weken na de behandeling worden de vetcellen op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd door je lichaam, dit gebeurt omdat je lichaam deze vetcellen nu als afwijkend ziet en dus sterven ze af.

Vet bevriezen resultaten

Als we je vet bevriezen zullen de resultaten van de behandeling na circa 8 weken zichtbaar zijn. Door het apoptose proces dat in werking is gezet tijdens de behandeling sterven de vetcellen in het behandelde gebied af. Je lichaam ruimt deze op natuurlijke wijze op en voert ze af. CoolSculpting verschilt hierin van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen bij de CoolSculpting behandeling keren namelijk niet meer terug! Het apoptose proces gaat door tot 16 weken na de behandeling, omdat dit proces geleidelijk verloopt heeft je huid de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en dus langzaam mee terug te bewegen.

Vet bevriezen ervaringen

Ervaringen van het vet bevriezen bewijzen dat het écht werkt en de resultaten blijvend zijn! Door onze methode zijn we in staat om op selectieve plekken definitief vet te verwijderen. Door de bevriezing van de vetcellen wordt het vet afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd door jouw lichaam. Een ontzettend veilige en effectieve manier van vet kwijtraken dus!

Na de CoolSculpting behandeling

CoolSculpting is een niet-chirurgische methode, dus van een noodzakelijke hersteltijd is geen sprake. Je kunt meteen weer je dagelijkse bezigheden hervatten. Na de cryolipolyse behandeling krijg je van de specialist instructies mee. Hierin staat wat je de eerste weken na de behandeling kunt verwachten. Daarnaast plannen we samen een controleafspraak in voor ongeveer twaalf weken na de behandeling.

Cryolipolyse ervaringen

De cryolipolyse behandeling is FDA gecertificeerd. Er zijn wereldwijd al meer dan 11 miljoen behandelingen uitgevoerd. De cryo behandeling is bewezen veilig en effectief voor het verwijderen van vetcellen. Lees onze klant ervaringen.

Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien
De voordelen van CoolSculpting