CoolSculpting Vught

Dorpsstraat 42
5261 CK Vught

Openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

Eventueel zaterdagen of avonden op afspraak

Coolsculpting Centers Vught is geopend in februari 2016 waar we met een vakkundig en flexibel team werken. Het team bestaat uit Coolsculpting Specialisten en Coolsculpting Consulenten. Samen zorgen ze voor de kwaliteit die u van Coolsculpting Centers mag verwachten.

Daniëlle van Asseldonk is de Hoofdbehandelaar van Vught. Na haar opleiding tot dialyse verpleegkundige aan het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en 16 jaar ervaring aan het JBZ is zij vanaf het begin bij locatie Vught betrokken. Naast haar werk als Coolsculpting specialiste runt zij haar eigen schoonheidssalon. Daarnaast zijn Irma Guffens en Mariska de Mol Coolsculpting Specialisten binnen onze vestiging. Irma is al ruim 11 jaar dialyse verpleegkundige.

Mariska is na haar ervaring als intensive care verpleegkundige, 12 jaar werkzaam als ambulanceverpleegkundige. Beiden combineren zij hun vak en passie bij Coolsculpting Centers.

Onze Coolsculpting Consulentes zijn Janneke van de Maaden en Mariëtte de Jongh-Florax ( tevens vestigingsmanager). Janneke is sinds april 2017 het team in Vught komen versterken. Als consulentes zijn zij verantwoordelijk voor de front Office en assisteren ze bij de behandelingen.

 

Voor vragen of informatie zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 073-3034191 of loop vrijblijvend eens bij ons binnen gedurende openingstijden. Onze Coolsculpting Consulentes staan je graag te woord.

Coolsculpting Vught beschikt over de CoolMini, hier kan heel gericht de kin mee behandeld worden. Daarnaast is het mogelijk om twee gebieden tegelijkertijd te behandelen doormiddel van twee Cooladvantage machines.

Is Coolsculpting iets voor jou? Vraag een gratis consult aan.

Onderscheiden met Diamond status

Coolsculpting Vught heeft sinds 1 januari 2017 de diamond status behaald. Deze hoogste onderscheiding van medisch fabrikant Zeltiq is als eerste en enige in Europa uitgereikt aan Coolsculpting Centers & Klinieken.

Vet verwijderen zonder operatie in Vught

Met het FDA-keurmerk van Coolsculpting is de gebruikte methode bewezen veilig en effectief. CoolSculpting koelt alleen de vetcellen direct onder de huid en uitsluitend op de plaats van overtollig vet. De procedure is dus heel precies en ook nog eens zeer betrouwbaar. Miljoenen klanten gingen je al voor. De behandelde vetcellen worden gekoeld tot 4 graden, kristalliseren en breken af, waarna het lichaam de tot reststof geworden cellen afvoert. De hardnekkige vetrolletjes verdwijnen hierdoor binnen 8 tot 12 weken.

De voordelen van Cryolipolyse zijn:

  • Vet verwijderen kan met Coolsculpting op een niet-invasieve wijze.
  • Er komt geen een operatie bij kijken.
  • Er is geen verdoving nodig.
  • Geen beschadigingen van de huid tijdens het proces: veilig vet verwijderen.
  • Anders dan bij andere behandelingen, die bijvoorbeeld vetweefsel uitdrogen, is van cryolipolyse het resultaat permanent, omdat het aantal adipocyten (vetcellen) wordt gereduceerd.
  • Er is geen hersteltijd. Je kunt direct weer alles doen. Of het nu werken of sporten is.

Hoewel cryolipolyse meer voordelen dan nadelen heeft, kan niet iedereen dit soort cosmetische behandelingen ondergaan. Om in aanmerking te komen voor een behandeling moet het BMI (verhouding lengte & gewicht) onder de 30 zitten. Via deze link kunt u de test doen.

Plan vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten.

Plan gratis consult Doe de test!