CoolSculpting Utrecht

Biltstraat 82
3572 BH Utrecht

Openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

CoolSculpting Utrecht

De CoolSculpting Kliniek Utrecht is gevestigd aan de Biltstraat, een van de oudste straten van Utrecht. U vindt ons in hetzelfde pand als NewFysic. Parkeren kan voor de deur en is betaald. De kliniek is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal is de reistijd ongeveer 10 minuten.

Cryolipolyse Utrecht

CoolSculpting Kliniek Utrecht is de specialist voor jouw cryolipolyse-behandeling in Utrecht. Wij ontvangen je graag in ons mooie pand aan de Biltstraat. Bij de CoolSculpting Kliniek Utrecht wordt alleen gewerkt met erkende CoolSculpting-apparatuur van Zeltiq, dat als enige cryolipolyse-apparaat geaccepteerd is door de Amerikaanse Food and Drug administration (FDA).

Vet verwijderen zonder operatie Utrecht

De cryolipolyse-methode die wij toepassen in onze behandelingen draagt het CoolSculpting keurmerk en is bewezen veilig en effectief. CoolSculpting koelt alleen de vetcellen direct onder de huid en uitsluitend op de plaats van overtollig vet. De procedure is nauwkeurig en zeer betrouwbaar. Miljoenen klanten gingen je voor. De behandelde vetcellen worden gekoeld tot 4 graden, kristalliseren en breken af, vervolgens voert het lichaam de reststoffen af. Hierdoor verdwijnen de hardnekkige vetrolletjes binnen 8 tot 12 weken.

De voordelen van Cryolipolyse zijn:

  • Vet verwijderen kan met Cryolipolyse zonder chirurgische ingreep.
  • Er is dus geen operatie nodig
  • De behandeling is pijnvrij en daardoor zonder verdoving.
  • Tijdens de behandeling wordt de bovenlaag van de huid niet aangetast en hierdoor vrij van littekens.
  • Anders dan bij andere behandelingen, die bijvoorbeeld vetweefsel uitdrogen, is van cryolipolyse het resultaat permanent, omdat het aantal adipocyten (vetcellen) wordt gereduceerd.
  • Er is geen hersteltijd. Je kunt direct weer alles doen. Of het nu werken of sporten is.

Om een behandeling te kunnen ondergaan worden er fysieke eisen gesteld. Deze dragen bij aan de standaard die wij hanteren voor onze klinieken.

Plan gratis consult Doe de test!