CoolSculpting Kliniek Utrecht

Biltstraat 82
3572 BH Utrecht

Openingstijden
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

CoolSculpting utrecht

De CoolSculpting Kliniek Utrecht is gevestigd in de Biltstraat, een van de gezelligste winkelstraten van Utrecht. U vindt ons in hetzelfde pand als NewFysic. Parkeren kan voor de deur en is betaald. De kliniek is tevens goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Cryolipolyse Utrecht

CoolSculpting Kliniek Utrecht is het vertrouwde adres voor jouw cryolipolyse-behandeling in Utrecht. Je wordt professioneel ontvangen in ons mooie pand Vet verwijderen is binnen bereik. Bij de CoolSculpting Kliniek Utrecht wordt alleen gewerkt met erkende CoolSculpting-apparatuur van Zeltiq, dat als enige cryolipolyse-apparaat goedkeuring heeft gekregen van de Amerikaanse overheid.

Vet verwijderen zonder operatie Utrecht

Met het CoolSculpting keurmerk is de in onze kliniek gebruikte cryolipolyse-methode bewezen veilig en effectief. CoolSculpting koelt alleen de vetcellen direct onder de huid en uitsluitend op de plaats van overtollig vet. De procedure is dus heel precies en ook nog eens zeer betrouwbaar. Miljoenen klanten gingen je al voor. De behandelde vetcellen worden gekoeld tot 4 graden, kristalliseren en breken af, waarna het lichaam de tot reststof geworden cellen afvoert. De hardnekkige vetrolletjes verdwijnen hierdoor binnen 8 tot 12 weken.

De voordelen van Cryolipolyse zijn:

  • Vet verwijderen kan met Cryolipolyse op een niet-invasieve wijze.
  • Er komt geen een operatie bij kijken.
  • Er is geen verdoving nodig.
  • Geen beschadigingen van de huid tijdens het proces: veilig vet verwijderen.
  • Anders dan bij andere behandelingen, die bijvoorbeeld vetweefsel uitdrogen, is van cryolipolyse het resultaat permanent, omdat het aantal adipocyten (vetcellen) wordt gereduceerd.
  • Er is geen hersteltijd. Je kunt direct weer alles doen. Of het nu werken of sporten is.

Hoewel cryolipolyse meer voordelen dan nadelen heeft, kan niet iedereen dit soort cosmetische behandelingen ondergaan. Doe de test om erachter te komen of je in aanmerking komt.