CoolSculpting Rotterdam

Adres

Coolsingel 4A
3011 AD Rotterdam

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00


Plan gratis consult Doe de test!

CoolSculpting Rotterdam

CoolSculpting is een vorm van cryolipolyse en een manier om vet te verwijderen door vetcellen te bevriezen. CoolSculpting is ontwikkeld door wetenschappers van Harvard Medical School en is als enige cryolipolyse techniek goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). CoolSculpting Kliniek Rotterdam maakt uitsluitend gebruik van officiële, goedgekeurde CoolSculpting-apparaten. Zo ben je verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

CoolSculpting kliniek Rotterdam

Onze kliniek is gelegen is het centrum van Rotterdam. Parkeren kan in de parkeergarage op de Kruiskade. De kliniek is gelegen op loopafstand van het centraal station Rotterdam. En goed per openbaar vervoer te bereiken.

Bereikbaarheid CoolSculpting Kliniek Rotterdam

Openbaar vervoer

De kliniek ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal Station.

Vanaf Centraal Station kun je de Metro nemen naar Stadhuis. Daarna is het slechts 1 minuut lopen.

De locatie is rolstoelvriendelijk.

Cryolipolyse Rotterdam

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen met een apparaat pijnloos worden afgekoeld zodat ze door het lichaam afgevoerd kunnen worden. CoolSculpting kliniek Rotterdam is een vertrouwd adres voor jouw cryolipolyse-behandeling. Je wordt professioneel ontvangen in ons mooie, historische pand in het centrum van Rotterdam. Wij werken met de erkende en gecertificeerde CoolSculpting-machines van Zeltiq. De cryolipolyse-behandeling onderga je in onze ruime behandelkamer. Deze ruimte biedt alle privacy om tijdens de behandeling heerlijk te relaxen of nog even te werken.

Vet verwijderen zonder operatie Rotterdam

De CoolSculpting-methode is aangetoond onschadelijk en zeer effectief om vet te verwijderen, zonder operatie. CoolSculpting – waarbij gebruik wordt gemaakt van een techniek, genaamd cryolipolyse – koelt alleen de vetcellen onder de huid. De techniek wordt aangewend voor hardnekkige, lokale vetrolletjes. De procedure is heel nauwkeurig en daarnaast ook zeer veilig. De behandelde vetcellen kristalliseren door de sterke afkoeling en sterven af. Daarna worden ze op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. CoolSculpting verwijdert vet op de armen, benen, buik, heupen, flanken, dijen, taille, armen, billen en rug. Het vet dat je altijd al kwijt wilde verdwijnt. Ook het vet dat je niet weg krijgt door diëten of met trainen.

Plan vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten.

 

 

De voordelen van CoolSculpting

  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • 100% veilig bewezen
  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • FDA keurmerk
  • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
  • Vrijblijvend consult