CoolSculpting Kliniek Leeuwarden

Adres

Franklinstraat 29
8921 ES Leeuwarden
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien

CoolSculpting in Leeuwarden

De vaste CoolSculpting Specialist op locatie Leeuwarden is Renate Juckers-Dijkstra. Renate is al jaren werkzaam in de cosmetische sector met expertise in gewichts- en omvangsverlies. Het geeft haar erg veel voldoening om een client lekker in zijn/haar vel de deur uit te zien vertrekken. Ze is altijd zo helder en transparant mogelijk, zo ook over de kosten en resultaten van CoolSculpting. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. 

In Leeuwarden kun je alleen terecht op afspraak. Wél zijn wij voor vragen of informatie dagelijks te bereiken op telefoonnummer: 020-273100. Het team Leeuwarden heet je van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

Contact CoolSculpting Kliniek Leeuwarden

Leuk dat je met onze CoolSculpting Kliniek in Leeuwarden in contact wilt komen!

Heb je een vraag of wil je een consult afspraak in Leeuwarden met één van onze CoolSculpting specialisten maken? Vul dan hier je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Een consult in Leeuwarden is altijd gratis en vrijblijvend!

Let op. CoolSculpting werkt het beste bij mensen met een BMI lager of gelijk aan 27 en kan worden gebruikt bij mensen met een BMI tot de 30. Jouw BMI berekenen?

Mijn Contactgevevens

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Heeft u nog een toevoeging?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.