CoolSculpting Kliniek 't Gooi (Huizen)

Adres

Lindenlaan 42
1271 BB Huizen
Openingstijden
Maandag
09:00 – 17:30
Dinsdag
09:00 – 17:30
Woensdag
09:00 – 17:30
Donderdag
09:00 – 17:30
Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien

CoolSculpting in 't Gooi

De vaste CoolSculpting Specialist op locatie het Gooi is Marianne van der Hout (foto rechts). Marianne is jaren werkzaam geweest als Intensive Care (IC) verpleegkundige in Amsterdam. Ze is Hoofd Medische Zaken binnen CoolSculpting Kliniek en verantwoordelijk voor de aansturing van alle CoolSculpting Specialisten. De vestigingsmanager van locatie het Gooi is Sharon Beutler (foto links). Sharon is sinds december 2016 werkzaam bij CoolSculpting Kliniek en verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van alle werkzaamheden binnen de vestiging het Gooi. Samen zorgen ze voor de kwaliteit die u van CoolSculpting Kliniek mag verwachten.

Voor vragen of informatie zijn we dagelijks te bereiken op telefoonnummer: 035-3038141. Het team Huizen heet je van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

Contact CoolSculpting Kliniek 't Gooi

Leuk dat je met onze CoolSculpting Kliniek in ’t Gooi in contact wilt komen!

Heb je een vraag of wil je een consult afspraak in ’t Gooi met één van onze CoolSculpting specialisten maken? Vul dan hier je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Een consult in ’t Gooi is altijd gratis en vrijblijvend!

Let op. CoolSculpting werkt het beste bij mensen met een BMI lager of gelijk aan 27 en kan worden gebruikt bij mensen met een BMI tot de 30. Jouw BMI berekenen?

Mijn Contactgevevens

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Heeft u nog een toevoeging?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.