CoolSculpting ’t Gooi

Adres

Lindenlaan 42
1271 BB Huizen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30


Plan gratis consult Doe de test!

De vaste CoolSculpting Specialist op locatie het Gooi is Marianne van der Hout (foto rechts). Marianne is jaren werkzaam geweest als Intensive Care (IC) verpleegkundige in Amsterdam. Ze is Hoofd Medische Zaken binnen CoolSculpting Centers en verantwoordelijk voor de aansturing van alle CoolSculpting Specialisten. De vestigingsmanager van locatie het Gooi is Sharon Beutler (foto links). Sharon is sinds december 2016 werkzaam bij CoolSculpting Centers en verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van alle werkzaamheden binnen de vestiging het Gooi. Samen zorgen ze voor de kwaliteit die u van CoolSculpting Centers mag verwachten.

Voor vragen of informatie zijn we dagelijks te bereiken op telefoonnummer: 035-3038141. Het team Huizen heet je van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

Onze CoolSculpting techniek

De CoolSculpting techniek van CoolSculpting het Gooi zorgt door middel van bevriezen dat vetcellen verdwijnen. Zo worden hardnekkige vetcellen gekristalliseerd door ze te koelen tot 4 graden Celsius. Deze vetcellen verlaten vervolgens op een natuurlijke manier het lichaam. Op deze manier is het mogelijk om op specifieke plekken te focussen.  Zo kunnen we bij CoolSculpting ’t Gooi focussen op de buik, benen, dijen, love handels en onderkin. De dagelijkse werkzaamheden kunnen direct worden opgepakt na een CoolSculpting behandeling bij CoolSculpting ’t Gooi. Er vindt namelijk geen verdoving plaats aangezien er geen operatie aan te pas komt.

Bij CoolSculpting Centers & Klinieken is het mogelijk om twee gebieden tegelijkertijd te behandelen. Onze locatie beschikt namelijk over twee Cooladvantage machines. Hierdoor is het mogelijk om twee delen van de buik of bijvoorbeeld twee dijen tegelijkertijd te behandelen. Dit zorgt voor tijdsbesparing en een evenwichtig resultaat. Ook beschikt CoolSculpting Utrecht over de Coolmini.  Dit apparaat is speciaal ontwikkeld om de vetcellen in het gebied van uw kin te laten afnemen.

De CoolSculpting behandeling is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Mocht u zich afvragen of CoolSculpting iets voor u is, dan kunt u een test doen om te zien of CoolSculpting mogelijk is in uw situatie.

De diamond status van CoolSculpting Centers & Klinieken

CoolSculpting Centers & Klinieken is onderscheiden met de Diamond Status. Sinds 1 januari 2017 is deze hoogst mogelijke status toegekend door medisch fabrikant Zeltiq. Als eerste en enige in Europa heeft CoolSculpting Centers & Klinieken deze status behaald.

 

Cryolipolyse ’t Gooi

CoolSculpting ’t Gooi is de specialist voor jouw cryolipolyse-behandeling. Wij ontvangen je graag in ons mooie pand aan de Lindenlaan in Huizen. Wij werken enkel met erkende CoolSculpting-apparatuur van Zeltiq, dat als enige cryolipolyse-apparaat geaccepteerd is door de Amerikaanse Food and Drug administration (FDA).

Vet verwijderen zonder operatie ’t Gooi

De cryolipolyse-methode die wij toepassen in onze behandelingen draagt het CoolSculpting keurmerk en is bewezen veilig en effectief. CoolSculpting koelt alleen de vetcellen direct onder de huid en uitsluitend op de plaats van overtollig vet. De procedure is nauwkeurig en zeer betrouwbaar. Miljoenen klanten gingen je voor. De behandelde vetcellen worden gekoeld tot 4 graden, kristalliseren en breken af, vervolgens voert het lichaam de reststoffen af. Hierdoor verdwijnen de hardnekkige vetrolletjes binnen 8 tot 12 weken.

De voordelen van Cryolipolyse zijn:

 • Vet verwijderen kan met Cryolipolyse zonder chirurgische ingreep.
 • Er is dus geen operatie nodig
 • De behandeling is pijnvrij en daardoor zonder verdoving.
 • Tijdens de behandeling wordt de bovenlaag van de huid niet aangetast en hierdoor vrij van littekens.
 • Anders dan bij andere behandelingen, die bijvoorbeeld vetweefsel uitdrogen, is van cryolipolyse het resultaat permanent, omdat het aantal adipocyten (vetcellen) wordt gereduceerd.
 • Er is geen hersteltijd. Je kunt direct weer alles doen. Of het nu werken of sporten is.

Om een behandeling te kunnen ondergaan worden er fysieke eisen gesteld. Deze dragen bij aan de standaard die wij hanteren voor onze klinieken.

De voordelen van CoolSculpting

 • Geen operatie
 • Geen hersteltijd
 • Geen narcose of verdoving nodig
 • 100% veilig bewezen
 • Vetcellen verdwijnen voorgoed
 • FDA keurmerk
 • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
 • Vrijblijvend consult