CoolSculpting Eindhoven

Adres

Nieuwe Emmasingel 15A
5611 AM in Eindhoven

Openingstijden

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten


Plan gratis consult Doe de test!

Intakes & behandelingen op afspraak. Bel 040-3035140 of laat je gegevens hier achter.

CoolSculpting Kliniek Eindhoven is gevestigd op de 1ste etage van Soap Treatment Store, in het centrum van Eindhoven. Het team bestaat uit CoolSculpting Specialisten en CoolSculpting Consulenten. Samen zorgen ze voor de kwaliteit die u van CoolSculpting Centers mag verwachten.

Diede Verhoeven is de hoofdbehandelaar van CoolSculpting Eindhoven.

Mariska is na haar ervaring als intensive care verpleegkundige, 12 jaar werkzaam als ambulanceverpleegkundige. Beiden combineren zij hun vak en passie bij CoolSculpting Centers & Klinieken.

Onze CoolSculpting Consulentes zijn Janneke van de Maaden en Mariëtte de Jongh-Florax ( tevens vestigingsmanager). Janneke is sinds april 2017 het team in Eindhoven en Den Bosch komen versterken. Als consulentes zijn zij verantwoordelijk voor de Front Office en assisteren ze bij de behandelingen.

Voor vragen of informatie zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 040-3035140 of loop vrijblijvend eens bij ons binnen gedurende openingstijden. Onze CoolSculpting Consulentes staan je graag te woord.

CoolSculpting Eindhoven beschikt over de CoolMini, hier kan heel gericht de kin mee behandeld worden. Daarnaast is het mogelijk om twee gebieden tegelijkertijd te behandelen door middel van twee Cooladvantage machines.

Is CoolSculpting iets voor jou? Vraag een gratis consult aan.

Onderscheiden met Diamond status

CoolSculpting Eindhoven heeft sinds 1 januari 2017 de diamond status behaald. Deze hoogste onderscheiding van medisch fabrikant Zeltiq is als eerste en enige in Europa uitgereikt aan CoolSculpting Centers & Klinieken.

Vet verwijderen zonder operatie in Eindhoven

Met het FDA-keurmerk van CoolSculpting is de gebruikte methode bewezen veilig en effectief. CoolSculpting koelt alleen de vetcellen direct onder de huid en uitsluitend op de plaats van overtollig vet. De procedure is dus heel precies en ook nog eens zeer betrouwbaar. Miljoenen klanten gingen je al voor. De behandelde vetcellen worden gekoeld tot 4 graden, kristalliseren en breken af, waarna het lichaam de tot reststof geworden cellen afvoert. De hardnekkige vetrolletjes verdwijnen hierdoor binnen 8 tot 12 weken.

De voordelen van Cryolipolyse zijn:

 • Vet verwijderen kan met CoolSculpting op een niet-invasieve wijze.
 • Er komt geen een operatie bij kijken.
 • Er is geen verdoving nodig.
 • Geen beschadigingen van de huid tijdens het proces: veilig vet verwijderen.
 • Anders dan bij andere behandelingen, die bijvoorbeeld vetweefsel uitdrogen, is van cryolipolyse het resultaat permanent, omdat het aantal adipocyten (vetcellen) wordt gereduceerd.
 • Er is geen hersteltijd. Je kunt direct weer alles doen. Of het nu werken of sporten is.

Hoewel cryolipolyse meer voordelen dan nadelen heeft, kan niet iedereen dit soort cosmetische behandelingen ondergaan. Om in aanmerking te komen voor een behandeling moet het BMI (verhouding lengte & gewicht) onder de 30 zitten. Via deze link kunt u de test doen.

Plan vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten.

De voordelen van CoolSculpting

 • Geen operatie
 • Geen hersteltijd
 • Geen narcose of verdoving nodig
 • 100% veilig bewezen
 • Vetcellen verdwijnen voorgoed
 • FDA keurmerk
 • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
 • Vrijblijvend consult