CoolSculpting Den Haag

Adres

Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG in Den Haag

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30


Plan gratis consult Doe de test!

Binnen CoolSculpting Centers Den Haag werken vier ‘vaste’ medewerkers. Ellemieke Hogewoning is CoolSculpting Specialiste en heeft reeds 12 jaar ervaring op de kinder-Intensive Care (IC) aan de VUMC, daarnaast is Karin Hoogeveen CoolSculpting Specialiste en zij is tevens werkzaam op de IC voor volwassenen aan de VUMC.

Sarah Niggebrugge is CoolSculpting Consulente binnen deze vestiging en heeft een Bachelor Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam gevolgd. De vestigingsmanager van locatie den Haag is Stefanie Reijners. Na jarenlang in de bladenwereld gewerkt te hebben en een eigen tekstbureau gehad te hebben, werkt Stefanie sinds kort bij CoolSculpting Centers. Stefanie is verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van alle werkzaamheden binnen de vestiging den Haag.

Voor vragen en informatie zijn we dagelijks te bereiken op telefoonnummer: 070-2057010. Het team Den Haag heet je van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

CoolSculpting Den Haag

CoolSculpting is een vorm van cryolipolyse en een manier om vet te verwijderen door vetcellen te bevriezen. CoolSculpting is ontwikkeld door wetenschappers van Harvard Medical School en is als enige cryolipolyse techniek goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). CoolSculpting Kliniek Rotterdam maakt uitsluitend gebruik van officiële, goedgekeurde CoolSculpting-apparaten. Zo ben je verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

CoolSculpting Den Haag beschikt over twee CoolAdvantage machines, hierdoor is het mogelijk om twee gebieden tegelijkertijd te behandelen zoals aan dijen of armen. Een behandeling is pijnloos en duurt gemiddeld 35 minuten. De CoolMini kan heel gericht de kin behandelen. Benieuwd naar de resultaten van bij anderen? Bekijk ze hier!

 

Onderscheiden met Diamond status

CoolSculpting Centers & Klinieken heeft sinds 1 januari 2017 de diamond status behaald. Deze hoogste onderscheiding van medisch fabrikant Zeltiq is als eerste en enige in Europa uitgereikt aan CoolSculpting Centers.

 

Cryolipolyse Den Haag

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen met een apparaat pijnloos worden afgekoeld zodat ze door het lichaam afgevoerd kunnen worden. CoolSculpting Centers Den Haag is een vertrouwd adres voor jouw cryolipolyse-behandeling. Je wordt professioneel ontvangen in ons mooie, historische pand in het centrum van Rotterdam. Wij werken met de erkende en gecertificeerde CoolSculpting-machines van Zeltiq. De cryolipolyse-behandeling onderga je in onze ruime behandelkamer. Deze ruimte biedt alle privacy om tijdens de behandeling heerlijk te relaxen of nog even te werken.

Vet verwijderen zonder operatie Den Haag

De CoolSculpting-methode is aangetoond onschadelijk en zeer effectief om vet te verwijderen, zonder operatie. CoolSculpting – waarbij gebruik wordt gemaakt van een techniek, genaamd cryolipolyse – koelt alleen de vetcellen onder de huid. De techniek wordt aangewend voor hardnekkige, lokale vetrolletjes. De procedure is heel nauwkeurig en daarnaast ook zeer veilig. De behandelde vetcellen kristalliseren door de sterke afkoeling en sterven af. Daarna worden ze op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. CoolSculpting verwijdert vet op de armen, benen, buik, heupen, flanken, dijen, taille, armen, billen en rug. Het vet dat je altijd al kwijt wilde verdwijnt. Ook het vet dat je niet weg krijgt door diëten of met trainen.

Plan vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten.

 

 

De voordelen van CoolSculpting

  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • 100% veilig bewezen
  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • FDA keurmerk
  • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
  • Vrijblijvend consult