CoolSculpting Amsterdam (Museumkwartier)

Roemer Visscherstraat 41
1054 EW Amsterdam

Openingstijden
Maandag
9:30 - 18:00
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 18:00
Vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

CoolSculpting in Amsterdam

CoolSculpting Kliniek Amsterdam ligt vlakbij het vondelpark, om de hoek bij de Vondelbrug en verzorgt zo het CoolSculpting-aanbod in Oud-Zuid en Oud-West. Parkeren kan voor de deur en is betaald. De kliniek is tevens goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Cryolipolyse Amsterdam-Zuid en -West

De CoolSculpting Kliniek is een vertrouwd adres voor jouw cryolipolyse-behandeling in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West. Cryolipolyse is een techniek waarbij vetcellen bevroren worden die vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Je wordt professioneel ontvangen in ons pand aan de Roemer Visscherstraat. Wij werken uitsluitend met de officiële CoolSculpting-apparatuur van Zeltiq.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal (10 min met de bus)
Vertrek vanaf het Prins Hendrikplantsoen (rechts voor het centraal station).

 • Bus 170 (richting Uithoorn via Amstelveen) ► Bushalte Stadhouderskade (Leidseplein)
 • ► 3 minuten lopen
 • Bus 172 (richting Uithoorn via Amstelveen) ► Bushalte Stadhouderskade (Leidseplein)
 • ► 3 minuten lopen

Vanaf Amsterdam Amstel (18 min met de tram)

 • Vertrek vanaf Bus-/tramhalte Amstelstation
 • Tram 12 (richting Station Sloterdijk) ► Bus-/tramhalte Overtoom, Amsterdam
 • ► 3 minuten lopen

Vanaf Amsterdam Bijlmer (21 min met metro en tram)

 • Vertrek vanaf Bus-/tramhalte Amstelstation
 • Metro ► tram
 • Metro 54 (richting Centraal Station) ► Metrostation Weesperplein
 • (vanaf Bus/tramhalte Weesperplein) Tram 10 (richting Westergasfabriek) ► Bus/tramhalte Leidseplein, Amsterdam
 • ► 3 minuten lopen

Vet verwijderen zonder operatie Amsterdam

Vet verwijderen: de procedure

De gewenste gebieden voor vetverwijdering worden eerst zorgvuldig afgetekend. Daarna wordt de applicator geplaatst die het onderliggende weefsel afkoelt tot 4 graden celcius – de temperatuur waarop vetcellen kristalliseren en dan sterven.
Het is een pijnloze procedure en vereist geen chirurgie en dus geen verdoving. De behandeling vindt plaats in sessies van ongeveer 35 minuten per zone. Je kunt verschillende gebieden behandelen waar zich ongewenst vet bevindt. De belangrijkste hiervan zijn de buik en armen. De buik is een van de meest populaire gebieden voor vet verwijderen.

De techniek achter cryolipolyse

De cryolipolyse-technologie is ontwikkeld door dermatologen van de Harvard Medical School. Na langdurig onderzoek werd duidelijk dat cryolipolyse een effectieve techniek is voor de verwijdering van vet dat boven de spieren ligt. Op basis van deze bevindingen ontwierpen zij een machine die door middel van een applicator, aangebracht op de huid, adipocyten (vetcellen) afkoelt. Deze geavanceerde machine koelt de vetcellen in de derde huidlaag zodanig sterk af dat deze afsterven.
Het verwijderen van deze vetcellen doet het lichaam vervolgens in feite zelf. De afgestorven vetcellen zijn namelijk niet meteen verdwenen. In de loop van de tijd zullen de vetcellen het lichaam op natuurlijke wijze verlaten. Je zal merken dat het volume van het vetweefsel, dat opgebouwd is in het lichaam, geleidelijk afneemt. Dit proces vergt tussen twee en drie maanden.

Keurmerk CoolSculpting Amsterdam

De bedoelde machine wordt gemaakt door Zeltig en gecertificeerd onder de naam CoolSculpting. De apparatuur van Zeltiq is de enige voor niet-chirurgische behandelingen aangewezen apparatuur voor vet verwijderen door gecontroleerd koelen, die officieel door de Amerikaanse overheid is goedgekeurd. Met dit keurmerk van de Food and Drug Administration (FDA) zorgt CoolSculpting Kliniek Amsterdam voor een bewezen veilige en effectieve methode voor niet-operatief vet verwijderen.
Niet-operatief vet verwijderen iets voor jou?
Bijna iedereen kan deze behandeling ondergaan.

Plan gratis consult Doe de test!