CoolSculpting Amsterdam

Adres

Van Baerlestraat 132
1071 BD Amsterdam

Openingstijden

Maandag
9:30 - 18:00
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 18:00
Vrijdag
9:30 - 18:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Gesloten


Plan gratis consult Doe de test!

CoolSculpting in Amsterdam

CoolSculpting Centers Amsterdam bevindt zich in goed gezelschap in de Van Baerlestraat. Aan deze ‘beautystrip’ zitten o.a. schoonheidsspecialisten, een ontharingsspecialist, kappers en een laserkliniek, alle van goed niveau. Geopend in december 2015 en sindsdien zes dagen per week geopend. Het vakkundige team bestaat uit diverse CoolSculpting Specialisten en CoolSculpting Consulenten, die vele intakes en behandelingen vakkundig uitvoeren.

Voor vragen of meer informatie zijn we dagelijks te bereiken op telefoonnummer: 020-2373100. Even binnenlopen kan ook gedurende de openingstijden. Het team heet je van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

Wij werken uitsluitend met de officiële CoolSculpting-apparatuur van Zeltiq.

 

Team vestiging Amsterdam

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal (10 min met de bus)
Vertrek vanaf het Prins Hendrikplantsoen (rechts voor het centraal station).

 • Bus 170 (richting Uithoorn via Amstelveen) ► Bushalte Stadhouderskade (Leidseplein)
 • Bus 172 (richting Uithoorn via Amstelveen) ► Bushalte Stadhouderskade (Leidseplein)

Vanaf Amsterdam Amstel (18 min met de tram)

 • Vertrek vanaf Bus-/tramhalte Amstelstation
 • Tram 12 (richting Station Sloterdijk) ► Bus-/tramhalte Overtoom, Amsterdam

Vanaf Amsterdam Bijlmer (21 min met metro en tram)

 • Vertrek vanaf Bus-/tramhalte Amstelstation
 • Metro ► tram
 • Metro 54 (richting Centraal Station) ► Metrostation Weesperplein
 • (vanaf Bus/tramhalte Weesperplein) Tram 10 (richting Westergasfabriek) ► Bus/tramhalte Leidseplein, Amsterdam

Vet verwijderen zonder operatie Amsterdam

Vet verwijderen: de procedure

De gewenste gebieden voor vetverwijdering worden eerst zorgvuldig afgetekend. Daarna wordt de applicator geplaatst die het onderliggende weefsel afkoelt tot 4 graden celcius – de temperatuur waarop vetcellen kristalliseren en dan sterven.
Het is een pijnloze procedure en vereist geen chirurgie en dus geen verdoving. De behandeling vindt plaats in sessies van ongeveer 35 minuten per zone. Je kunt verschillende gebieden behandelen waar zich ongewenst vet bevindt. De belangrijkste hiervan zijn de buik en armen. De buik is een van de meest populaire gebieden voor vet verwijderen.

De techniek achter cryolipolyse

De cryolipolyse-technologie is ontwikkeld door dermatologen van de Harvard Medical School. Na langdurig onderzoek werd duidelijk dat cryolipolyse een effectieve techniek is voor de verwijdering van vet dat boven de spieren ligt. Op basis van deze bevindingen ontwierpen zij een machine die door middel van een applicator, aangebracht op de huid, adipocyten (vetcellen) afkoelt. Deze geavanceerde machine koelt de vetcellen in de derde huidlaag zodanig sterk af dat deze afsterven.
Het verwijderen van deze vetcellen doet het lichaam vervolgens in feite zelf. De afgestorven vetcellen zijn namelijk niet meteen verdwenen. In de loop van de tijd zullen de vetcellen het lichaam op natuurlijke wijze verlaten. Je zal merken dat het volume van het vetweefsel, dat opgebouwd is in het lichaam, geleidelijk afneemt. Dit proces vergt tussen twee en drie maanden.

Keurmerk CoolSculpting Amsterdam

De bedoelde machine wordt gemaakt door Zeltig en gecertificeerd onder de naam CoolSculpting. De apparatuur van Zeltiq is de enige voor niet-chirurgische behandelingen aangewezen apparatuur voor vet verwijderen door gecontroleerd koelen, die officieel door de Amerikaanse overheid is goedgekeurd. Met dit keurmerk van de Food and Drug Administration (FDA) zorgt CoolSculpting Centers & Klinieken Amsterdam voor een bewezen veilige en effectieve methode voor niet-operatief vet verwijderen.
Is niet-operatief vet verwijderen iets voor jou? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult met één van onze specialisten.

De voordelen van CoolSculpting

 • Geen operatie
 • Geen hersteltijd
 • Geen narcose of verdoving nodig
 • 100% veilig bewezen
 • Vetcellen verdwijnen voorgoed
 • FDA keurmerk
 • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
 • Vrijblijvend consult