Taille vet verwijderen

Wie kent ze niet? Die vetrolletjes op je taille die altijd zo ontsieren. En wat je ook doet, weggaan doen ze niet. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: CoolSculpting! Met deze revolutionaire techniek bevriezen we de onderhuidse vetcellen waardoor deze in de loop van een aantal weken door het lichaam worden afgebroken. Goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Association) dus absoluut veilig. En ook nog eens zonder operatie of verdoving. Na de behandeling kun je gewoon weer alles doen. En het mooiste? Je bent voor altijd van die rolletjes op je taille af.

Plan gratis consult

 

 

 

 

 

 

NIEUW: CoolSculpting Elite

CoolSculpting kliniek introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie voor het bevriezen van taille vet. De CoolSculpting Elite is speciaal ontworpen zodat twee gebieden tegelijk behandeld kunnen worden middels één machine. Het resultaat? Een snellere behandeltijd. De applicator is beschikbaar in zeven verschillende formaten en vormen. Zo kunnen we het persoonlijke behandelplan nog beter op jouw wensen afstemmen.

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten. Vanaf 20 maart in onze vestiging op de Van Baerlestraat in Amsterdam en vanaf 25 april op al onze vestigingen.