Skinceuticals

Geavanceerde huidverzorging

SkinCeuticals is een professionele verzorgingslijn voor thuis die gebaseerd is op antioxidanten. De filosofie van SkinCeuticals – een open en eerlijke communicatie en de wetenschappelijke onderbouwing – sluit naadloos aan bij de visie van de CoolSculpting Kliniek. Het volledige assortiment is verkrijgbaar bij onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

Prevent – Voorkomen

Bescherming tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen.
Zelfs de beste zonnefilter kan maar tot 55% van schadelijke vrije radicalen blokkeren die bij UV-blootstelling vrijkomen. SkinCeuticals PREVENT producten zijn antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat zij schadelijke, vrije radicalen kunnen neutraliseren. SkinCeuticals antioxidanten richten zich op verschillende huidtypes, zoals een droge, vette en problematische huid. En daarnaast op zichtbare huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels en verkleuring.

Kijk voor alle ‘Prevent’ producten op www.skinceuticals.com »

 


Skinceuticals protectProtect – Beschermen

Breed spectrum zonbescherming
Voor ieder huidtype geschikt.
De SkinCeuticals PROTECT producten bevatten een breed spectrum aan UVA- / UVB- zonnefilters aangevuld met Z–COTE® en hebben een fijne structuur. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle huidtypes, voor dagelijks gebruik en bij een langdurige blootstelling aan de zon. Deze zonnefilters werken samen met SkinCeuticals antioxidant vitamine C serums als uitstekende bescherming tegen schadelijke, vrije radicalen.

Kijk voor alle ‘Protect’ producten op www.skinceuticals.com »

 


Skinceuticals correctCorrect – Corrigeren

Geavanceerde Huidverzorging ter verbetering van specifieke huidproblemen.
SkinCeuticals CORRECT-producten combineren anti-aging, hydraterende en exfoliërende ingrediënten om een breed scala van huidproblemen zoals rimpels, verkleuring, vlekken etc. aan te pakken. Bij regelmatig gebruik helpen deze producten bij herstel en zorgen ze voor een gezondere en meer jeugdige uitstraling.

Kijk voor alle ‘Correct’ producten op www.skinceuticals.com »

 

Skinceuticals logo

 

CoolSculpting - Gratis consult

Begin nu als je er weer strak uit wilt zien

Plan gratis consult

De voordelen van CoolSculpting

  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • 100% veilig bewezen
  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • FDA keurmerk
  • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
  • Vrijblijvend consult