Rugvet verwijderen

Wil je af van hardnekkig rugvet? CoolSculpting is het antwoord en helpt rug vet te verwijderen. De rug is vaak een plek waar je lastig vet kwijtraakt. Vetrollen op je rug zitten misschien niet altijd direct in het zicht, maar zijn daarom niet minder storend. Door de CoolSculpting techniek kunnen we rugvet nu heel precies verwijderen en behandelen zonder operatie.

Rugvet verwijderen met CoolSculpting

CoolSculpting is een veilige manier om definitief rug vet te verwijderen zonder operatie. Met behulp van deze volledig nieuwe techniek – die ontwikkeld is op de Harvard Medical School in Boston (Verenigde Staten) – worden vetcellen bevroren en verdwijnen vervolgens op natuurlijke wijze uit je lichaam. En omdat de behandeling heel plaatselijk is, raak je deze vetrollen juist kwijt op de plekken waar je dat wil. Snel en pijnloos. Zodat je met hernieuwd vertrouwen ook die blouse met ‘open rug’ kunt dragen. 

Wil jij ook rugvet kwijtraken? Doe snel de test of maak een afspraak voor een gratis consult.

Rugvet verwijderen door bevriezing

Door middel van cryolipolyse wordt hardnekkig vet op je rug verwijderd. De vetcellen in je rug worden door middel van onze applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken een temperatuur van 2 tot 4 graden. Na de behandeling van het bevriezen van rugvet worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en daardoor sterven deze af. Gedurende 8 tot 12 weken worden de vetcellen in je rug op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. De eenmaal verdwenen vetcellen keren niet meer terug. Zo verwijder je gemakkelijk rugvet door bevriezing.

Rugvet bevriezen is nog nooit zo makkelijk geweest. Geen operatie, geen hersteltijd, geen narcose en zichtbaar resultaat! Zoek snel een vestiging bij jou in de buurt en verwijder jouw rugvet.

Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.