Rugvet verwijderen

Wil je af van hardnekkig rugvet? CoolSculpting is het antwoord en helpt rug vet te verwijderen. De rug is vaak een plek waar je lastig vet kwijtraakt. Vetrollen op je rug zitten misschien niet altijd direct in het zicht, maar zijn daarom niet minder storend. Door de CoolSculpting techniek kunnen we rugvet nu heel precies verwijderen en behandelen zonder operatie.

Rugvet verwijderen met CoolSculpting

CoolSculpting is een veilige manier om definitief rug vet te verwijderen zonder operatie. Met behulp van deze volledig nieuwe techniek – die ontwikkeld is op de Harvard Medical School in Boston (Verenigde Staten) – worden vetcellen bevroren en verdwijnen vervolgens op natuurlijke wijze uit je lichaam. En omdat de behandeling heel plaatselijk is, raak je deze vetrollen juist kwijt op de plekken waar je dat wil. Snel en pijnloos. Zodat je met hernieuwd vertrouwen ook die blouse met ‘open rug’ kunt dragen. Wil jij ook rugvet kwijtraken? Doe snel de test of maak een afspraak voor een gratis consult

Rugvet verwijderen door bevriezing

Door middel van cryolipolyse wordt hardnekkig vet op je rug verwijderd. De vetcellen in je rug worden door middel van onze applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken een temperatuur van 2 tot 4 graden. Na de behandeling van het bevriezen van rugvet worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en daardoor sterven deze af. Gedurende 8 tot 12 weken worden de vetcellen in je rug op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. De eenmaal verdwenen vetcellen keren niet meer terug. Zo verwijder je gemakkelijk rugvet door bevriezing.

Rugvet bevriezen is nog nooit zo makkelijk geweest. Geen operatie, geen hersteltijd, geen narcose en zichtbaar resultaat! Zoek snel een vestiging bij jou in de buurt en verwijder jouw rugvet.

rug vet verwijderen

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: CoolSculpting Elite

CoolSculpting kliniek introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie voor het bevriezen van rugvet. De CoolSculpting Elite is speciaal ontworpen zodat twee gebieden tegelijk behandeld kunnen worden middels één machine. Het resultaat? Een snellere behandeltijd. De applicator is beschikbaar in zeven verschillende formaten en vormen. Zo kunnen we het persoonlijke behandelplan nog beter op jouw wensen afstemmen.

Op dit moment wordt de CoolSculpting Elite nog niet in elke kliniek gebruikt. In onze vestiging in Amsterdam starten we met de nieuwe technologie. Houd onze pagina in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.