De CoolSculpting ervaring van Lauren Verster

Lauren Verster is een bekende Nederlandse programmamaakster, presentatrice en regisseuse. Haar carrière begon bij de lokale televisiezender Boschtion en vervolgens Lokale omroep Amsterdam. 

Lauren kwam bij ons vanwege haar vetje onder haar navel. Deze is bij haar ontstaan na drie zwangerschappen en het lukte haar niet deze weg te sporten. Ze vond het vetje in de weg zitten en heeft daarom contact opgenomen met CoolSculpting Kliniek.

Waarom buik laten bevriezen?

Lauren heeft drie keizersnedes gehad en door die ingreep ontstond een vetje boven het litteken. Hier ergerde Lauren zich aan.

We hebben haar gevraagd een post erover te maken. Én dat deed ze graag!

“Voor ieder die ooit een keizersnede heeft gehad. (Ik had er 3 ) Ik heb dat afdakje wat je vaak boven je litteken ziet laten bevriezen. Het duurt een maand of 3, maar toen was  ‘flupsje’ weg. Ik ben er heel blij mee. Ze vroegen me een post te maken, want hoor vaak dat vrouwen zich, net als ik, storen aan het weefsel boven hun litteken. En, halleluja, nu ben ik uitgebaard!!!”

Lauren's ervaringen

Op dit moment zit Lauren nog midden in de behandelingen. Volg onze socials en website om op de hoogte te blijven van haar vorderingen.