De CoolSculpting ervaring van Dootjenootje

CoolSculpting ervaring Dootje

Dootjenootje is content creator op Tiktok.  Ze haalt energie uit het blij maken van andere mensen. Zeker tijdens de gekke corona tijd heeft zij veel posts gemaakt en is daarmee bekend geworden. Ze heeft inmiddels 160.000 volgers op Tiktok. Daarnaast is zij een moeder van 36 jaar.

Dootje heeft in het verleden bij CoolSculpting Kliniek een behandeling gehad voor haar buik. Ze was toen al hartstikke tevreden over het resultaat. Daarom heeft zij laatst haar onderkin laten aanpakken met CoolSculpting. Hierover heeft zij Tiktok video’s gemaakt, die hieronder te bekijken zijn.

CoolSculpting resultaat onderkin

Dootjenootje ging op nacontrole bij CoolSculpting Kliniek. In deze video laat zij zien hoe voor en na foto’s gemaakt worden om te evalueren of de behandeling geholpen heeft. Ook hier is weer een mooi resultaat behaald.

CoolSculpting behandeling

Dootjenootje gaat haar onderkin laten bevriezen bij CoolSculpting Kliniek Den Haag.

In deze video neemt ze je mee hoe de behandeling verloopt.

WAarom Onderkin laten bevriezen?

Een onderkin hebben heel veel mensen. Heel veel mensen zitten er niet mee. Maar ik eigenlijk persoonlijk wel een beetje! 

Ik ben heel veel afgevallen in het verleden, maar dit … Dit lelletje blijft altijd.

Vragen CoolSculpting

Dootjenootje kreeg veel verschillende vragen over CoolSculpting. In deze video beantwoord zij verschillende vragen die via Tiktok zijn binnen gekomen.