De CoolSculpting ervaring van Annelies Pijper

Annelies Pijper, hoofdredacteur bij Grazia, heeft in 2019 CoolSculpting getest bij een van onze klinieken voor haar serie Tried & Tested. In deze serie test ze allerlei behandelingen van een CO2-laserbehandeling en babybotox tot microbladen en CoolSculpting. Wat zijn de resultaten? Is het ’t geld waard? Hieronder haar review.

Waarom CoolSculpting?

“Door gecontroleerde koeling vlak onder het huidoppervlak worden vetcellen onder de huid afgebroken. Ik wilde het vet op mijn buik net boven mijn bikinibroekje en rondom mijn navel kwijt, wat met regulier trainen niet lukt. Bij CoolSculpting komen er geen naalden aan te pas en kun je gewoon blijven functioneren. Dus geen weken niet tillen, maar gewoon na de behandeling direct weer naar kantoor.”

Annelies' ervaringen

“De behandellocatie van CoolSculpting ligt supercentraal in Amsterdam, is netjes en schoon en je wordt heel hartelijk en correct ontvangen. Er werd duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en hoe de behandelaar te werk zou gaan. Ook vond ik het fijn dat er niet gepusht werd om over mijn eigen grenzen heen te gaan. En er werd eerlijk advies gegeven over wat wel en wat niet reëel is om te verwachten.

Tijdens twee behandelsessies werden mijn vetcellen bevroren. In de twaalf weken daarna worden de behandelde vetcellen afgebroken. Na vier weken had ik het gevoel dat er verschil was en na tien weken was er echt zichtbaar resultaat.

Mijn buik is strakker en dat maakt me zekerder. Tijdens mijn bokslessen durf ik nu zelfs een kort shirt aan. De zuigdruk van de vacuümapplicator voelde trekkend aan en gaf een tintelend gevoel. Niet pijnlijk, maar ook niet prettig. Nadien voelde de huid enkele weken nog wat gezwollen en jeukerig.

De eerste dagen was het gevoel van tinteling het ergst. Daarnaast voelde het de eerste vier dagen alsof ik veel buikspieroefeningen had gedaan. Ik ga nog één sessie doen op dezelfde zones om het resultaat te optimaliseren.

Als je qua gewicht stabiel blijft, is het resultaat blijvend. Ik overweeg om ooit mijn bustevet vlak bij de oksel – wat moeilijk te trainen is – aan te pakken. Ik ben tevreden met het resultaat en ben hierdoor ook beter op mijn voeding en trainingsschema gaan letten. Doordat ik me bewuster ben van mijn lijf, voel ik me ook fitter en krachtiger.

Kortom, het effect is groter dan alleen de behandelde zones zelf. Ik ben erg tevreden met de service – van intake tot behandeling en nacontrole werd ik prettig en professioneel geholpen.”

Het effect is groter dan alleen behandelde zones zelf.

Annelies Pijper

Begin nu
als je er weer
strak uit wilt zien
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien
Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.