Vet bevriezen resultaten

Vet bevriezen resultaten

Ben jij benieuwd naar de resultaten van vet bevriezen (ook wel cryolipolyse) en of het echt werkt? Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s voor het resultaat. Oriënteer je goed voordat je een keuze maakt voor een type behandeling en aanbieder. 

Met de CoolSculpting behandeling bevriezen we hardnekkig vet waarna het op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd door het lichaam. De resultaten van het bevriezen van vet zijn na circa 8 weken zichtbaar. 

Waarom CoolSculpting?

  • 18 miljoen behandelingen wereldwijd
  • Ze zijn de uitvinder van Cryolipolyse
  • Tot nu toe de enige met een FDA/CE goedgekeurd cryolipolyse systeem, ondanks dat andere aanbieders dit ook claimen te hebben.
  • Kies voor vet bevriezen mét resultaat. Bekijk de voor en na foto’s hieronder. 
  • Zelfs de consumentenbond is enthousiast

Waarom CoolSculpting Kliniek?

Buik Before Buik After
Lovehandles Before Lovehandles After
Rug Before Rug After
Madelon
Lees verder
Geverifieerd door KliniekErvaringen
Superlief personeel en mooi resultaat. Ik was eerder naar zo’n goedkope geweest en € 900 betaald zonder resultaat. Uiteindelijk vertelde een vriendin dat deze duurder is maar wel werkt. Had ik het de eerste keer maar gedaan.
Sonja
Lees verder
Geverifieerd door KliniekErvaringen
Was heel sceptisch. Vriendin heeft het gedaan met goede resultaten. Uiteindelijk gegaan voor mijn benen. Echt heel mooi geworden. Zelfs cellulite is beter geworden
Anoniem
Lees verder
Geverifieerd door KliniekErvaringen
Ze begrepen meteen wat mijn wensen waren, super aardig en professioneel behandeld. Ik voelde me erg welkom en gehoord!
Vorige
Volgende

CoolSculpting is wereldwijd inmiddels miljoenen keren met succes uitgevoerd. Het is een bewezen techniek die veilig en betrouwbaar is. Niet voor niets is CoolSculpting goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Succespercentage resultaat vet bevriezen

Cryolipolyse is de bewezen wetenschap dat jouw vetcellen kan aanpakken zonder daarbij de huid of het omliggende weefsel te beschadigen. Dit werd ontwikkeld door wetenschappers van het Massachusetts General Hospital in Boston, een opleidingsziekenhuis van Harvard Medical School. In samenwerking met Zeltiq is ruim 10 jaar geleden de CoolSculpting-procedure ontwikkeld. Het is de enige methode in de wereld die het FDA-keurmerk heeft ontvangen. Inmiddels hebben er wereldwijd al miljoenen behandelingen plaatsgevonden. Uit de resultaten analyse van deze vet bevries behandelingen weten we dat 99,6% van deze behandelingen succesvol is uitgevoerd. In de praktijk betekent dit dat de behandelde vetcellen zijn verdwenen en het figuur zichtbaar veranderd is.

Ondanks dit enorme succespercentage kan het in een heel individueel geval voorkomen dat CoolSculpting geen resultaat oplevert. Ieder lichaam reageert anders op de behandeling, daar zijn we bij de CoolSculpting Kliniek eerlijk over.

Afstemmen verwachtingen

Tijdens de vrijblijvende intake bespreekt de CoolSculpting Specialist de CoolSculpting-procedure en wordt er samen voor de spiegel gekeken naar de zone(s) waar verbetering gewenst is. De specialist zal door middel van een knijptest bepalen of je de juiste indicatie hebt voor een behandeling en hoeveel cycles* (plaatsingen) er nodig zijn om het gebied volledig te kunnen behandelen. Dit wordt allemaal in een persoonlijk behandelplan vastgelegd voor de beste resultaten van het vet bevriezen.

Resultaat CoolSculpting?

We kunnen niet beloven dat jouw buikje na 1 behandeling helemaal weg is. De reductie is een afname van 25% tot en met 30% van het aanwezige vetweefsel bij minimaal twee behandelingen. De CoolSculpting Specialist beoordeelt tijdens de intake hoeveel behandelingen nodig zijn. Vaak gaat het om minimaal twee behandelingen.

Dit percentage is de vastgestelde reductie en omdat elk lichaam weer anders reageert, kan het dus ook zomaar zijn dat jouw lichaam na de eerste behandeling goed heeft gereageerd en een tweede sessie op dezelfde plek niet meer mogelijk en nodig is.

Wat is het resultaat? Wat is nou 25% tot en met 30%? Hoe gaat mijn lichaam eruit zien? Wij begrijpen dat het lastig is om hier een voorstelling van te maken. Wij proberen dit zo goed mogelijk te schetsen aan de hand van voor-en-na-foto’s van cliënten die in onze kliniek behandeld zijn. Op deze manier kun je zien hoe de contour in veel gevallen veranderd is en wat er zichtbaar verwacht mag worden van het resultaat.

Voor- en na foto's CoolSculpting

Het eerste resultaat van het vet bevriezen zal na 6 tot 8 weken zichtbaar worden en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. Vandaar dat wij de controle pas na 12 weken inplannen zodat het lichaam de tijd heeft om de behandelde vetcellen op een natuurlijke wijze op te ruimen. In deze 12 weken verandert het figuur zo geleidelijk dat het ‘oude figuur’ bijna niet meer is voor te stellen. Vandaar dat wij op de behandeldag een aantal foto’s maken.

Elke kliniek beschikt over een speciale fotokamer waar de contour met 360-graden-foto’s wordt vastgelegd. Op deze wijze kunnen wij het resultaat na 12 weken exact op dezelfde manier uitvoeren en de foto’s vergelijken.

Ben jij na twee behandelingen van dezelfde behandelzones zichtbaar hetzelfde gebleven en heb je geen resultaat gehad? Dan vinden wij dit ontzettend jammer, maar dan behoor jij tot het kleine percentage mensen bij wie de CoolSculpting behandeling niet het verwachte resultaat brengt.

Blijf in vorm

CoolSculpting is veilig, effectief en duurzaam. Toch blijft het belangrijk dat jouw lifestyle stabiel blijft nadat je de behandeling hebt ondergaan en dat de behandeling op het juiste moment wordt uitgevoerd.

Een toename in gewicht duidt op een verandering in lifestyle. Je lichaam behoudt de capaciteit om vet op te slaan, zo werkt ons lichaam nu eenmaal. Eet je meer en sport of beweeg je minder, dan heeft dit invloed op jouw gewicht en je totale figuur. Een gewichtstoename kan dus een negatief effect hebben op de behandeling.

Hetzelfde geldt voor een gewichtsafname. We vinden het belangrijk dat we de behandeling op het juiste moment doen en dat we echt het laatste randje voor jou zullen ‘sculpten’. Val je na de behandeling ineens fors af dan kan er na 12 weken niet bewezen worden of jouw contour door middel van CoolSculpting veranderd is of door het afvallen.

Overtuigd van het resultaat van vet bevriezen? Plan een gratis consult met onze specialisten.

* Cycle is een plaatsing van het CoolSculpting apparaat op de huid. Vaak zijn er meerdere cycles of plaatsingen van het CoolSculpting apparaat tijdens één behandeling nodig om de behandelzone goed te behandelen.

Gebruikers ervaringen

Er gaat natuurlijk niets boven de ervaring van onze klanten. We laten ze daarom ook graag aan het woord. We mogen een aantal bekende Nederlanders tot onze klantenkring rekenen, maar CoolSculpting is natuurlijk voor iedereen.

Voor- en nafoto's van anderen

Van iedere klant maken we uitgebreide voor- en na foto’s. Alleen op die manier kun je het resultaat van een behandeling namelijk goed beoordelen. Sommige mogen we delen. Ook zo benieuwd wat CoolSculpting voor jou kan betekenen?

De voordelen van CoolSculpting
80.000+ behandelingen