Resultaat met CoolSculpting
  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geschikt voor man en vrouw
  • Voor hardnekkig vet

Resultaten

CoolSculpting is wereldwijd inmiddels miljoenenen keren met succes uitgevoerd. Het is een bewezen techniek die veilig en betrouwbaar is. Niet voor niets is CoolSculpting goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration.
Als enige aanbieder van CoolSculpting geven wij dan ook een 100% garantie op een zichtbare contourverandering. Nieuwsgierig?


Gebruikers ervaringen

Er gaat natuurlijk niets boven de ervaring van onze klanten. We laten ze daarom ook graag aan het woord. We mogen een aantal bekende Nederlanders tot onze klantenkring rekenen, maar CoolSculpting is natuurlijk voor iedereen.

Lees ervaringen »


Voor en na foto’s

Van iedere klant maken we uitgebreide voor- en na foto’s. Alleen op die manier kun je het resultaat van een behandeling namelijk goed beoordelen. Ook zo benieuwd wat CoolSculpting voor jou kan betekenen?

Bekijk de foto’s »


Tijdwinst

Bij de CoolSculpting-behandeling wordt gebruik gemaakt van een innovatief apparaat dat voor de afkoeling van de vetcellen zorgt. Normaal gesproken wordt voor een behandeling een machine ingezet. Maar wij beschikken over meerdere machines per vestiging zodat we bijvoorbeeld bij de behandeling van de flanken twee machines tegelijk kunnen inzetten. Daardoor duurt zo’n behandeling maar zo’n 35 minuten! Zo ben je nog sneller van je vetrolletjes af.

Meer over tijdwinst »