CoolSculpting prijzen

CoolSculpting van Allergan is de énige cryolipolyse behandeling die wetenschappelijk is bewezen en goedgekeurd door de FDA en C-FDA. Bij een behandeling met officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid (al meer dan 8 miljoen behandelingen wereldwijd). Lees verder voor een overzicht van onze CoolSculpting prijzen.

Wat is de prijs van een CoolSculpting behandeling?

De prijzen van alle officiële aanbieders van CoolSculpting van Allergan liggen gemiddeld rond de € 400 per plaatsing. Vraag een GRATIS consult aan met onze CoolSculpting specialist. Samen bespreek je de mogelijkheden en krijg je een advies over het aantal plaatsingen. Aanbieders met lagere prijzen werken niet met CoolSculpting-apparatuur en niet onder toezicht van een arts.

CoolSculpting prijzen:
Sinds 1 april behandelen we met de CoolSculpting Elite, de opvolger van de 2018 systemen.

Kosten CoolSculpting

Eén plaatsing staat voor één applicatorplaatsing of cycle. Dit staat voor een éénmalige behandeling van 35 minuten die 12 weken doorwerkt op één vetrol ter grootte van ongeveer een grote hand.

 

UItvinder Coolsculpting

Vet bevriezen prijzen

Een veelgestelde vraag: wat zijn de prijzen voor het bevriezen van vet? CoolSculpting klinieken communiceert altijd openlijk over de tarieven op onze websites en in de consulten. Met een cryolipolyse behandeling van CoolSculpting bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Je bereikt zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat. Bij onze gecertificeerde cosmetisch artsen ben je in goede handen. Kies voor een officiële aanbieder van CoolSculpting voor de beste ervaring.

Meer informatie over CoolSculpting

Voor meer informatie ben je van harte welkom voor een vrijblijvend consult, zodat we kunnen bekijken hoe we jouw ideale figuur kunnen bereiken met behulp van CoolSculpting. Bezoek ook eens onze veelgestelde vragen pagina voor het antwoord op veelvoorkomende vragen zoals “doet het pijn?” en “wat zijn de complicaties”

Overtuigd? Doe de test of plan een GRATIS consult

CoolSculpting - Gratis consult

Begin nu als je er weer strak uit wilt zien

Plan gratis consult