Waarom bij CoolSculpting Kliniek?

Er zijn verschillende partijen in de markt die de CoolSculpting behandeling aanbieden of een andere namaak cryolipolyse behandeling. We leggen je daarom graag uit waarom je voor CoolSculpting Kliniek zou moeten kiezen.

Meer dan 80.000 CoolSculpting behandelingen

Omdat wij vanaf het begin bekend zijn en werken met CoolSculpting, hebben we al meer dan 80.000 succesvolle behandelingen achter de rug. We zijn daarmee de nummer één behandelaar in Nederland. 

In al onze klinieken de CoolSculpting Elite

De tweede reden waarom je voor CoolSculpting Kliniek zou kunnen kiezen, is vanwege onze CoolSculpting Elite. Wij zijn de eerste in Nederland die al onze klinieken hebben voorzien van de nieuwste apparaten die twee gebieden tegelijkertijd kunnen behandelen. Daarnaast hebben deze apparaten vanwege een vernieuwd machineontwerp meer weefselcontact, meer zuigkracht en een gelijkmatiger koelresultaat. Dit zorgt voor meer behandelingsoppervlak, waardoor je meer uit jouw behandeling haalt. 

BIG Geregistreerde behandelaars

CoolSculpting Kliniek werkt met BIG-geregistreerde behandelaars. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Een zorgverlener in het BIG-register mag de wettelijk beschermde beroepstitel voeren. Daardoor weet je dat je bij CoolSculpting Kliniek altijd door een professional wordt behandeld.

Daarnaast hebben wij ook afgestudeerde doktoren in dienst.

Verzekering CoolSculpting Kliniek

CoolSculpting Kliniek heeft een unieke verzekering/garantie. Mocht onze behandeling namelijk leiden tot hyperplasie (PAH) dan zorgen wij dat dit aangetaste weefsel kosteloos via een liposuctie wordt verwijderd.

Hoewel er nog geen wetenschappelijk onderzoek beschikbaar is, zien wij als CoolSculpting Kliniek dat de nieuwste generatie machine (CoolSculpting Elite) bij ons na meer dan 8.000 behandelingen nog geen PAH geval heeft laten zien.

4.2/5
8,4
De voordelen van CoolSculpting
Sebastiaan Kranenburg
KNMG Cosmetisch Arts

“Het is van essentieel belang om als cosmetische arts te beschikken over meerdere kwaliteiten strevend naar de optimale en gewenste zorg. Met een KNMG certificering kan de cliënt bewust en transparant kiezen voor kwaliteit. 

CS Team
Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.