Over CoolSculpting Kliniek

CoolSculpting Kliniek is al opgestart in 2015 toen CoolSculpting al vijf jaar op de buitenlandse markt was na goedkeuring van de Amerikaanse FDA. Begin 2016 werd de CoolSculpting behandeling in Nederland bekend en sinds dien is CoolSculpting Kliniek een begrip geworden.

In 2015 zijn wij begonnen met één kliniek en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de club met de grootste landelijke dekking met acht vestigingen. Omdat wij er al vanaf het begin bij zijn, hebben we al meer dan 30.000 succesvolle behandelingen achter de rug en zijn we daarmee de nummer één behandelaar in Nederland.

Waarom CoolSculpting Kliniek?

Er zijn verschillende partijen in de markt die de CoolSculpting behandeling aanbieden of een andere namaak cryolipolyse behandeling. We leggen je daarom graag uit waarom je voor CoolSculpting Kliniek zou moeten kiezen.

Ons team

Bij CoolSculpting Kliniek werken professionals met een medische achtergrond en zeer ervaren zijn in het uitvoeren van CoolSculpting behandelingen. Onze CoolSculpting-specialisten kunnen je als geen ander uitleggen hoe CoolSculpting werkt en welke resultaten je mag verwachten. Wil je ze vast leren kennen?

CoolSculpting en CoolSculpting Elite

De CoolSculpting Elite® is, net zoals de gebruikelijke CoolSculpting®, een veilige, snelle en betrouwbare manier om vet te verwijderen zonder operatie of hersteltijd. Daarnaast maakt het nieuwe ontwerp het mogelijk om twee gebieden tegelijkertijd te behandelen. Dit met een optimale pasvorm, die de natuurlijke vormen van het lichaam volgt, en een beter comfort. CoolSculpting Kliniek heeft in iedere vestiging de nieuwste CoolSculpting Elite staan.

Saâdia Hannachia
Cosmetisch Arts

“CoolSculpting is een fantastisch alternatief voor liposuctie”

Dr_Saadia_Hannachia-1-e1603377058272