Onderkin? Oorzaak en oplossing!

Het hebben van een onderkin kan erg storend zijn. Een dubbele kin is dan ook niet te verbergen, zoals dat bij een buikje wel kan. Je wil natuurlijk dat je mooie, natuurlijke kaaklijn weer zichtbaar wordt. Gelukkig biedt CoolSculpting Kliniek een aantal goede oplossingen hiervoor.

Wat is een onderkin?

Bij een onderkin, of zogenoemde dubbele kin hangt er vet of huid achter het voorste deel van je kin. Dit is vaak het gevolg van:

  • Een ophoping van vet onder de kin
  • Een verslapping van de spieren
  • Een verslapping van de huid
  • Een combinatie hiervan

 

Vetopslag vindt snel plaats onder de kin. Samen met erfelijke factoren en het ouder worden zijn dit achterliggende oorzaken van een onderkin.

Hoe kom ik van mijn onderkin af?

Wat kun je doen aan jouw onderkin? Natuurlijk is een operatie mogelijk, maar dat willen de meeste mensen niet. Trainen of afvallen geeft meestal beperkt resultaat of het vet gaat juist op de verkeerde plekken weg.

Gelukkig zijn er nu een aantal niet belastende behandelingen die goed werken. Voor overmatig vet is een CoolSculpting behandeling een goede oplossing en voor overmatige huid is een Ulthera behandeling geschikt. Beide behandelingen geven resultaat zonder operatie.

CoolSculpting werkt zeer effectief en zorgt voor definitieve vetverwijdering op je onderkin. Bij kleine kinnen verdwijnt het hangende deel en bij grotere kinnen ga je de kaaklijn weer zien. De behandeling is erg veilig en vrijwel pijnloos. Dit komt doordat er gewerkt wordt met de bekende en goed geteste CoolSculpting methode. Deze methode voldoet dan ook aan alle veiligheids- en beschermingsvoorschriften. CoolSculpting is de enige non-invasieve behandeling voor vetverwijdering onder de kin met FDA erkenning. De resultaten zijn erg positief.

De behandeling is precies en er komt geen hersteltijd bij kijken. Hiernaast duurt de behandeling gemiddeld slechts 35 minuten.

De officiële naam van het proces waarin de vetcellen sterk worden afgekoeld en afsterven is Cryolipolyse. Bij deze techniek voert het lichaam de cellen op natuurlijke wijze af. De vetcellen keren dus niet (ergens anders) terug, maar verdwijnen permanent. We plannen daarnaast na 12 weken graag een controleafspraak in om het resultaat te bekijken.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar hoe je jouw onderkin weg kan laten halen met onze CoolSculpting behandeling? Vraag dan vooral een vrijblijvend consult aan of doe de test.

Vraag ook eens naar Ulthera of Ultherapy tijdens dit consult. Al onze CoolSculpting behandelaars zijn ook opgeleid tot erkende Ulthera behandelaars en weten dan ook goed raad met een onderkin waar vetopslag niet het voornaamste probleem is.

Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.