CoolSculpting Onderkin weghalen

Onderkin weghalen en verwijderen

Wil jij jouw onderkin weghalen en verwijderen zonder operatie? Heel begrijpelijk! Met onze CoolSculpting techniek kunnen we op een pijnloze en veilige manier jouw onderkin definitief verwijderen door middel van bevriezing. De behandeling is wetenschappelijk bewezen en heeft een FDA goedkeuring. Een gemakkelijk alternatief voor het weghalen van de onderkin!

Onderkin trainen

Op vele blogs kun je oefeningen vinden om je onderkin te trainen. Dit gaat dan vaak gepaard met de belofte hiermee je onderkin weg te halen. Vaak zijn deze oefeningen gericht op het gebruiken van de kaak- en halsspieren. Met deze oefeningen verbrand je inderdaad calorieën, maar het geeft absoluut geen garantie dat het vet in je onderkin verdwijnt. Een specifieke oefeningen om je onderkin weg te halen, is er namelijk niet. Net zoals je geen plaatselijk vet kunt verbranden op de buik of billen. Met CoolSculpting cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet aanpakken.

Onderkin verwijderen ervaringen

De ervaringen om je onderkin te verminderen door bevriezing zijn positief. De ingreep is klein, veilig, en er komt geen hersteltijd bij kijken. Door de speciale applicator waarmee we bij CoolSculpting Kliniek werken kunnen we specifieke gebieden heel precies behandelen. Dus daarmee ook het bevriezen van jouw onderkin!

Onderkin weg bij Dootjenootje

Dootjenootje ging op nacontrole bij CoolSculpting Kliniek. In deze video laat zij zien hoe voor en na foto’s gemaakt worden om te evalueren of de behandeling geholpen heeft. Ook hier is weer een mooi resultaat behaald.

Onderkin bevriezen zonder operatie

Cryolipolyse is een techniek om kinvet te verwijderen zonder operatie. Door bevriezing van de onderkin worden selectief vetcellen op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Wij zijn experts in het op een veilige manier bevriezen van jouw onderkin.

Een onderkin bestaat meestal voor het grootste deel uit vetweefsel. We bevriezen je onderkin, waarna de vetcellen in je kin zullen afbreken. De afgebroken vetcellen kunnen hierdoor geen nieuw vet meer opnemen, waardoor het volume van je onderkin afneemt. De bevroren vetcellen worden vanzelf op een natuurlijke wijze door je lichaam afgevoerd.

Goed nieuws dus: er is geen operatie nodig voor het weghalen van jouw onderkin. Als de vetcellen eenmaal zijn bevroren komen ze niet weer terug waardoor jouw onderkin definitief is weggehaald.

Behandeling bij CoolSculpting

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar hoe een Cryolipolyse-behandeling om je onderkin weg te halen in zijn werk gaat? Nadat je een afspraak hebt gemaakt vragen wij je om een korte medische vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen wij jouw persoonlijke behandelplan voorbereiden en ben jij op de hoogte wat er van je verwacht wordt bij het bevriezen van de onderkin. Tijdens de afspraak zullen we je vriendelijk ontvangen en het persoonlijke behandelplan nogmaals doornemen. Gemiddeld duurt een behandeling om je onderkin te bevriezen 35 minuten. Na de behandeling heb je geen hersteltijd, je kunt dus meteen weer aan het werk. Wel plannen we graag na 12 weken een controleafspraak in om het resultaat te bekijken.

Uitleg CoolSculpting
Video afspelen

Kosten onderkin bevriezen

De CoolSculpting kosten liggen gemiddeld rond de €400 per plaatsing. CoolSculpting is de énige aanbieder van de FDA-goedgekeurde cryolipolyse behandeling. Bij een behandeling met de officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Sommige aanbieders hebben lagere tarieven, maar werken niet met officiële apparatuur en niet onder toezicht van een cosmetisch arts. Kies daarom voor een veilige en scherpe prijs.

Kijk goed naar onze acties. Deze herfst hebben we nog een leuke extra korting.

De voordelen van CoolSculpting