Onderkin weghalen

Wil jij jouw onderkin weghalen zonder operatie? Heel begrijpelijk! Met onze CoolSculpting techniek kunnen we op een pijnloze en veilige manier jouw onderkin definitief verwijderen door middel van bevriezing. De behandeling is wetenschappelijk bewezen en heeft een FDA goedkeuring. Een gemakkelijk alternatief voor het aftrainen van de onderkin!

Onderkin verwijderen ervaringen

De ervaringen om je onderkin te verminderen door bevriezing zijn positief. De ingreep is klein, veilig, en er komt geen hersteltijd bij kijken. Door de speciale applicator waarmee we bij CoolSculpting Kliniek werken kunnen we specifieke gebieden heel precies behandelen. Dus daarmee ook het bevriezen van jouw onderkin!

Onderkin bevriezen zonder operatie

Cryolipolyse is een techniek om kinvet te verwijderen zonder operatie. Door bevriezing van de onderkin worden selectief vetcellen op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Wij zijn experts in het op een veilige manier bevriezen van jouw onderkin. Goed nieuws dus: er is geen operatie nodig voor het weghalen van jouw onderkin. Als de vetcellen eenmaal zijn bevroren komen ze niet weer terug waardoor jouw onderkin definitief is weggehaald.

Vraag nu een vrijblijvend consult aan voor het bevriezen van een dubbele kin.

Plan gratis consult

Onderkin bevriezen bij CoolSculpting

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar hoe een Cryolipolyse-behandeling om je onderkin weg te halen in zijn werk gaat? Nadat je een afspraak hebt gemaakt vragen wij je om een korte medische vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen wij jouw persoonlijke behandelplan voorbereiden en ben jij op de hoogte wat er van je verwacht wordt bij het bevriezen van de onderkin. Tijdens de afspraak zullen we je vriendelijk ontvangen en het persoonlijke behandelplan nogmaals doornemen. Gemiddeld duurt een behandeling om je onderkin te bevriezen 35 minuten. Na de behandeling heb je geen hersteltijd, je kunt dus meteen weer aan het werk. Wel plannen we graag na 12 weken een controleafspraak in om het resultaat te bekijken.

Wil jij ook jouw onderkin weghalen met CoolSculpting?
Doe hier snel de test!

onderkin weghalen

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: CoolSculpting Elite

CoolSculpting kliniek introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie voor het bevriezen van onderkin vet. De CoolSculpting Elite is speciaal ontworpen zodat twee gebieden tegelijk behandeld kunnen worden middels één machine. Het resultaat? Een snellere behandeltijd. De applicator is beschikbaar in zeven verschillende formaten en vormen. Zo kunnen we het persoonlijke behandelplan nog beter op jouw wensen afstemmen.

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten. Vanaf 20 maart in onze vestiging op de Van Baerlestraat in Amsterdam en vanaf 25 april op al onze vestigingen.

CoolSculpting - Gratis consult

Begin nu als je er weer strak uit wilt zien

Plan gratis consult

De voordelen van CoolSculpting

  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • 100% veilig bewezen
  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • FDA keurmerk
  • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
  • Vrijblijvend consult