CoolSculpting Okselvet verwijderen

Okselvet verwijderen

Wil je graag op een effectieve manier okselvet verwijderen? Okselvet, dat vaak als storend wordt ervaren, kan een bron van frustratie zijn, zelfs als je gezond eet en regelmatig sport. Gelukkig is er een moderne oplossing die uitstekende resultaten biedt: vet onder oksel bevriezen met CoolSculpting.

Okselvet verwijderen met CoolSculpting

CoolSculpting is een door de FDA goedgekeurde methode om okselvet permanent te verwijderen. Deze niet-invasieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie om vet onder de oksel te bevriezen en af te breken. Het bevriezen van okselvet met CoolSculpting is veilig, pijnloos en zorgt voor langdurige resultaten. Het is een effectieve manier om van ongewenst okselvet af te komen zonder de risico’s en hersteltijd van chirurgische ingrepen.

Uitleg CoolSculpting
Video afspelen

De voordelen van okselvet CoolSculpting behandeling

Veiligheid: CoolSculpting is een bewezen methode die door professionals wordt uitgevoerd, met minimale risico’s voor je gezondheid.

Vrijwel pijnloos: Tijdens de behandeling kun je ontspannen, een boek lezen of zelfs een dutje doen. Na de behandeling, moet er wel even gemasseerd worden dat als pijnlijk kan worden ervaren, maar dit is tijdelijk. Er is geen hersteltijd nodig, zodat je direct weer je dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Definitieve resultaten: Okselvet verwijderen met CoolSculpting levert blijvende resultaten op. Na verloop van tijd zal je okselgebied er strakker en slanker uitzien.

Stella Bergsma

Zie hier hoe Stella Bergsma een ijslolly wordt! 🥶🥶🥶

Ze liet bij CoolSculpting Kliniek haar buik behandelen.

Alternatief voor Liposuctie Okselvet

CoolSculpting is een uitstekend alternatief voor liposuctie. Waar liposuctie een invasieve ingreep is die vaak gepaard gaat met risico’s en hersteltijd, biedt CoolSculpting een niet-chirurgisch en veilig alternatief voor het verwijderen van okselvet.

Kies voor CoolSculpting en ontdek de effectieve weg naar een slanker, zelfverzekerder okselgebied. Neem vandaag nog contact op met een ervaren CoolSculpting-specialist en ontdek hoe je okselvet op een veilige, pijnloze en definitieve manier kunt laten verwijderen. Say goodbye to unwanted underarm fat!

Okselvet laten verwijderen kosten

De CoolSculpting kosten liggen gemiddeld rond de €400 per plaatsing. CoolSculpting is de énige aanbieder van de FDA-goedgekeurde cryolipolyse behandeling. Bij een behandeling met de officiële apparatuur van CoolSculpting van Allergan ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Sommige aanbieders hebben lagere tarieven, maar werken niet met officiële apparatuur en niet onder toezicht van een cosmetisch arts. Kies daarom voor een veilige en scherpe prijs.

Kijk goed naar onze acties. Deze herfst hebben we nog een leuke extra korting.

De voordelen van CoolSculpting