CoolSculpting in Nederland Bruist

In mei 2019 was Nederland Bruist te gast bij CoolSculpting Kliniek ’s-Hertogenbosch. Een medewerkster vertelde hier alles over CoolSculpting, hét alternatief voor liposuctie. “Het is uitdrukkelijk geen afvalmethode”, benadrukt zij. “Je kunt er heel gericht het hardnekkige vet op je buik, flanken, bovenbenen of -armen mee aanpakken dat je vaak niet weg krijgt, ondanks het feit dat je gezond eet en regelmatig sport.”

De belangrijkste voordelen

Geen operatie, geen littekens, blijvende resultaten en je bent niet een hele tijd uit de running, je kunt direct weer aan het werk. “We zijn van tevoren heel eerlijk over wat je precies kunt verwachten’’. Het feit dat CoolSculpting, officieel ontwikkeld door Harvard Medical School, is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), stelt gerust. Dit geeft namelijk aan dat het wetenschappelijk bewezen is en dat het werkt.

De behandeling wordt bij de CoolSculpting Kliniek uitgevoerd door medisch personeel en met behulp van erkende apparatuur. Er wordt een zuignap geplaatst op de zones die je behandeld wil hebben en er wordt gekoeld met -11˚. “Door de kou wordt het apoptose proces gestart, wat inhoudt dat de vetcellen afbreken en op een natuurlijke manier afgevoerd worden door het lichaam. Na 3 tot 4 maanden zie je het eindresultaat van een behandeling.”

Ben jij ook enthousiast?

Ontdek dan zelf of CoolSculpting iets voor jou is en maak een afspraak voor een eerste, gratis consult! CoolSculpting heeft inmiddels vestigingen verspreid over heel Nederland.

De voordelen van CoolSculpting
Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.