Lovehandles? Oorzaak en oplossing!

Veel mannen en vrouwen zijn ongelukkig vanwege hun lovehandles. Maar hoe kom je er nu eigenlijk aan? Het ontstaan van lovehandles kan verschillende oorzaken hebben; een te hoog vetpercentage, ongezonde voeding en/of weinig beweging. Wil jij van jouw lovehandles af? CoolSculpting biedt hier een oplossing voor!

Wat zijn lovehandles?

Lovehandles zijn vetrollen boven de heupen die net boven het randje van jouw broek uitsteken. Ze kunnen zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Vooral bij zomerse outfits of zwemkleding kunnen lovehandles behoorlijk storend zijn. Lovehandles hebben vaak charmante namen zoals zwembandjes, muffintops en knuffelbanden. Deze namen zijn ontstaan door de plek waar ze zichtbaar zijn.

Wat is de oorzaak van lovehandles?

Het ontstaan van lovehandles kan verschillende oorzaken hebben. Eén van deze oorzaken is ongezond eten. Wanneer je te veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, met name door geproduceerd voedsel, slaat je lichaam deze op als reserves. Je lichaam scheidt in dat geval insulinevet af en zet de koolhydraten om in vet. Dit lichaamsvet wordt opgeslagen op verschillende plekken in het lichaam. Een van de eerste plekken is rondom de buik. De een krijgt het meer aan de voorkant van de buik, de ander aan de flanken.

Hoe kom ik van mijn lovehandles af?

Je kunt ontzettend veel doen met buikspieroefeningen. Sterke spieren zorgen namelijk voor betere vormen en vet wordt relatief lokaal verbrand. De meeste mensen lukt het echter niet goed om lovehandles heel gericht weg te krijgen. Vaak wordt het op hele andere plekken zichtbaar zonder dat je dat wilt. Om gericht van vet zoals lovehandles af te komen, is dus vaak een andere oplossing nodig.

Gelukkig biedt CoolSculpting een oplossing! Met de CoolSculpting behandeling kunnen we namelijk de applicatoren precies op de vetrol zetten waar jij je aan stoort. Vaak heb je aan één plaatsing aan beide kanten al genoeg. Wil je af van wat grotere lovehandles? Dan kijken we samen of we met twee plaatsingen aan beide kanten jouw vet weg kunnen halen.

CoolSculpting behandeling lovehandles

De CoolSculpting cryolipolyse behandeling om lovehandles te verwijderen duurt 1 tot 2 uur. Tijdens de behandeling bevriezen we de onderhuidse vetcellen waarna deze op natuurlijke wijze worden afgevoerd door het lichaam. De behandeling sluiten we af met een massage, waarna we het opruimproces van het lichaam zijn werk laten doen. Het duurt ongeveer 12 weken voordat het resultaat zichtbaar wordt.

Lees nu de klantervaringen over het verwijderen van vet met CoolSculpting.