Love handles verwijderen

Lovehandles verwijderen zonder operatie? Wie wil ze niet weg hebben, die vetrolletjes op je flanken die altijd zo ontsierend over je broek of rok heen bollen. Wat je ook doet, weggaan doen ze niet. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: CoolSculpting! Wij bieden een behandeling aan waarmee we jouw love handles verwijderen zonder operatie. Door een techniek te gebruiken waarbij we de onderhuidse vetcellen bevriezen worden deze in de loop van een aantal weken door het lichaam zelf afgebroken.

Plan gratis consult

Voordelen van lovehandles verwijderen met cryolipolyse

Love handles verwijderen doen wij bij CoolSculpting Kliniek door gebruik te maken van een revolutionaire techniek; ‘cryolipolyse’. Dit houdt in dat we de onderhuidse vetcellen bevriezen waardoor ze worden afgebroken door het lichaam.

Deze techniek is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Association) en dus absoluut veilig. Dit gebeurt ook nog eens zonder een operatie of een verdoving en na de behandeling kun je gewoon weer alles doen!

Oorzaken Lovehandles

De welbekende ‘muffin top’. Je bent niet dik, maar hebt nauwelijks tot geen taille. Dit vet aan de zijkant van de buik staat dus ook wel bekend als lovehandles en de meest voorkomende oorzaak hiervan is suiker! Love handles zijn vaak een teken dat het lichaam insuline niet goed kan verwerken. Love handles hangen daarnaast ook vaak samen met een bolle buik, ook wel ‘visceraal buikvet’ genoemd.

De belangrijkste factoren die buikvet kunnen veroorzaken zijn:

  • Hormonen
  • Koolhydraten en verzadigde vetten
  • Suiker en zout
  • Alcoholische en cafeïne houdende dranken
  • Structureel te weinig slaap

Wil je jouw love handles verwijderen zonder operatie en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor onze behandeling? Doe dan de gratis test!

Lovehandles weg in enkele weken

De CoolSculpting behandeling is inmiddels wereldwijd miljoenen keren succesvol uitgevoerd. Een bewezen techniek die betrouwbaar en veilig is. Wij geven onze patiënten dan ook graag 100% garantie op een zichtbare verandering. Zo zijn jouw love handles weg in enkele weken!

Wil je nu ook je love handles verwijderen en ben je benieuwd naar de resultaten die wij voor jou kunnen realiseren? Bekijk dan alvast de voor- en na foto’s van mensen die je voor gingen en lees meer over de mogelijkheden.

Ervaringen met cryolipolyse

De ervaringen van anderen geven aan dat de behandeling werkt! Het bevriezen van de onderhuidse vetcellen geeft blijvend resultaat. Cryolipolyse is in staat om op selectieve plekken definitief vet te verwijderen. We zorgen dat je vooraf de juiste informatie krijgt en we stemmen samen jouw persoonlijke behandelplan op.

Wil je ook love handles verwijderen zonder operatie, maar zit je nog met wat vragen? Wellicht kunnen de ervaringen van mensen die je voor gingen antwoord geven op je vragen! Zo vertelt Johan het volgende:

“Ik let een beetje op m’n lijf dus ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Maar die rolletjes op m’n flanken kreeg ik er maar niet vanaf. Tot ik CoolSculpting ontdekte: wat een verschil!

Lees hier meer ervaringen.

Gratis Consult?

Wil je graag een gratis consult inplannen bij een van onze specialisten bij jou in de buurt?

Voel je vrij om een afspraak te maken en we bespreken samen de mogelijkheden.

Plan gratis consult

 

NIEUW: CoolSculpting Elite

CoolSculpting kliniek introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie voor het bevriezen van vet in je love handles. De CoolSculpting Elite is speciaal ontworpen zodat twee gebieden tegelijk behandeld kunnen worden middels één machine. Het resultaat? Een snellere behandeltijd. De applicator is beschikbaar in zeven verschillende formaten en vormen. Zo kunnen we het persoonlijke behandelplan nog beter op jouw wensen afstemmen.

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten. Vanaf 20 maart in onze vestiging op de Van Baerlestraat in Amsterdam en vanaf 25 april op al onze vestigingen.