CoolSculpting Knievet verwijderen

Knievet verwijderen

Veel vrouwen kennen het wel: je let goed op wat je eet, sport misschien zelfs regelmatig, maar rond je knieën blijven vetrollen zichtbaar. Zodat je eigenlijk nooit die strakke broek of leuke rok meer aandurft. Daar is nu een veilige en permanente oplossing voor. Met CoolSculpting pakken we deze vetrollen heel gericht aan. Door de vetcellen onder de opperhuid kortstondig te bevriezen worden deze vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Zonder het omliggende weefsel of de huid zelf te beschadigen. Na een aantal weken heb je zichtbaar slankere knieën en het resultaat is permanent. Zonder operatie of verdoving.

Oefeningen tegen knievet

Op vele blogs kun je oefeningen vinden om vet omtrent de knieën te verminderen. Oefeningen zoals walking lunges, squats, touwtje springen of hardlopen. Met sporten verbrand je inderdaad calorieën, maar het geeft absoluut geen garantie dat het vet bij jouw knieën verdwijnt. Een specifieke oefeningen om knievet te verbranden, is er namelijk niet. Net zoals je geen plaatselijk vet kunt verbranden op de buik of billen. Met CoolSculpting cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet aanpakken.

Knievet verwijderen met cryolipolyse

Zoals cosmetisch arts aangeeft: “De CoolSculpting (Elite) is een fantastisch alternatief voor liposuctie”. Bovendien is het geschikt voor grote en kleine oppervlakten, zo ook de knieën. Met CoolSculpting cryolipolyse wordt het overtollige vet bij de knieën bevroren. In een periode van twaalf weken worden de vetcellen afgebroken en krijg je een zichtbaar slanker resultaat. En dat zonder operatie, verdoving en littekens achteraf.

Lipoedeem knieën

CoolSculpting cryolipolyse is niet geschikt voor de behandeling van een lipoedeem. CoolSculpting heeft bij een aantal cliënten met een lipoedeem in de knieën of bovenbenen wel voor verbetering gezorgd, maar het is geen oplossing. Tijdens een gratis consult kunnen onze CoolSculpting-specialisten op basis van eerdere behandelingen inschatten of een CoolSculpting sessie voor verbetering bij jou zou kunnen zorgen. Geef bij het aanvragen van een gratis consult graag aan dat je een lipoedeem hebt, zodat we je gericht kunnen helpen.