CoolSculpting Kliniek Den Haag

Adres
Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag
Openingstijden
Maandag
09:00 – 17:30
Dinsdag
09:00 – 17:30
Woensdag
09:00 – 17:30
Donderdag
09:00 – 17:30
Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien

CoolSculpting in Den Haag

Binnen CoolSculpting Kliniek Den Haag werken vier ‘vaste’ medewerkers. Ellemieke Hogewoning is CoolSculpting Specialiste en heeft reeds 12 jaar ervaring op de kinder-Intensive Care (IC) aan de VUMC, daarnaast is Karin Hoogeveen CoolSculpting Specialiste en zij is tevens werkzaam op de IC voor volwassenen aan de VUMC.

Sarah Niggebrugge is CoolSculpting Consulente binnen deze vestiging en heeft een Bachelor Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam gevolgd. De vestigingsmanager van locatie den Haag is Stefanie Reijners. Na jarenlang in de bladenwereld gewerkt te hebben en een eigen tekstbureau gehad te hebben, werkt Stefanie sinds kort bij CoolSculpting Kliniek. Stefanie is verantwoordelijk voor de begeleiding en coördinatie van alle werkzaamheden binnen de vestiging den Haag.

Voor vragen en informatie zijn we dagelijks te bereiken op telefoonnummer: 070-2057010. Het team Den Haag heet je van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

CoolSculpting Den Haag beschikt over twee CoolAdvantage machines, hierdoor is het mogelijk om twee gebieden tegelijkertijd te behandelen zoals aan dijen of armen. Een behandeling is pijnloos en duurt gemiddeld 35 minuten. De CoolMini kan heel gericht de kin behandelen.

Aantal plaatsingen
CoolSculpting Elite
per plaatsing
Actieprijs
per plaatsing
Eerste vier plaatsingen
€505
€430
5 t/m 8 plaatsingen
€485
€415
9 of meer plaatsingen
€460
€390
Opslag grote applicator (CA+)
+€35
+€30

Ervaringen

Lauren Verster

“Na drie zwangerschappen kreeg ik het vetje onder mijn navel niet meer weg. Nu wel!”

Influencer Dootjenootje
“Dat kwabje onder mijn kin waar ik zo onzeker over was, is helemaal verdwenen.”
4.2/5
8,4
Lonneke Nooteboom

De beste investering in mijzelf. Ik kijk weer naar een mooier lichaam.

Karlijn Visser

CoolSculpting is gewoon een heel leuk cadeautje voor jezelf waar je lang plezier van hebt.

Volg CoolSculpting Ervaringen

Volg onze socials en blijf op de hoogte van ervaringen van anderen, updates en acties.

Video afspelen

EMSCULPT in DEN haag

CoolSculpting Kliniek Den Haag biedt tevens EMSCULPT behandelingen aan. Dit betreft één van de weinige behandelingen die jou helpt spieren op te bouwen en het lichaam vorm te geven. Dit wordt ook wel ’tonen’ genoemd. Bovendien biedt EMSCULPT ’s werelds eerste niet-invasieve behandeling voor het liften van de billen.

Cryolipolyse Den Haag

Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen met een apparaat pijnloos worden afgekoeld zodat ze door het lichaam afgevoerd kunnen worden. CoolSculpting Kliniek Den Haag is een vertrouwd adres voor jouw cryolipolyse-behandeling. Je wordt professioneel ontvangen in ons mooie, historische pand in het centrum van Rotterdam. Wij werken met de erkende en gecertificeerde CoolSculpting-machines van Zeltiq. De cryolipolyse-behandeling onderga je in onze ruime behandelkamer. Deze ruimte biedt alle privacy om tijdens de behandeling heerlijk te relaxen of nog even te werken.

Vet verwijderen zonder operatie Den Haag

De CoolSculpting-methode is aangetoond onschadelijk en zeer effectief om vet te verwijderen, zonder operatie. CoolSculpting – waarbij gebruik wordt gemaakt van een techniek, genaamd cryolipolyse – koelt alleen de vetcellen onder de huid. De techniek wordt aangewend voor hardnekkige, lokale vetrolletjes. De procedure is heel nauwkeurig en daarnaast ook zeer veilig. De behandelde vetcellen kristalliseren door de sterke afkoeling en sterven af. Daarna worden ze op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. CoolSculpting verwijdert vet op de armen, benen, buik, heupen, flanken, dijen, taille, armen, billen en rug. Het vet dat je altijd al kwijt wilde verdwijnt. Ook het vet dat je niet weg krijgt door diëten of met trainen.

Contact CoolSculpting Kliniek Den Haag

Leuk dat je met onze CoolSculpting Kliniek in Den Haag in contact wilt komen!

Heb je een vraag of wil je een consult afspraak in Den Haag met één van onze CoolSculpting specialisten maken? Vul dan hier je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Een consult in Den Haag is altijd gratis en vrijblijvend!

Let op. CoolSculpting werkt het beste bij mensen met een BMI lager of gelijk aan 29. Jouw BMI berekenen?

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.