Onderkin verwijderen

Het aftrainen van een onderkin is ontzettend lastig, al wel niet onmogelijk. Gelukkig komt daar verandering in door Coolsculpting Kliniek, met een veilige techniek kunnen wij eenvoudig jouw onderkin bevriezen en zodoende wegwerken.

Onderkin bevriezen ervaringen

De ervaringen om je onderkin te verminderen door bevriezing zijn positief. De ingreep is klein, veilig, en er komt geen hersteltijd bij kijken. Door de speciale applicator waarmee we bij Coolsculpting Kliniek werken kunnen we specifieke gebieden heel precies behandelen. Dus daarmee ook het bevriezen van jouw onderkin!

Onderkin bevriezen zonder operatie

Cryolipolyse is een techniek om kin vet te verwijderen zonder operatie. Door bevriezing van de onderkin worden selectief vetcellen op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Wij zijn experts in het op een veilige manier bevriezen van jouw onderkin. Goed nieuws dus: er is geen operatie nodig om van je onderkin af te komen!

Onderkin bevriezen bij Coolsculpting

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar hoe een Coolsculpting-behandeling om je onderkin te bevriezen in zijn werk gaat? Nadat je een afspraak hebt gemaakt vragen wij je om een korte medische vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen wij jouw persoonlijke behandelplan voorbereiden en ben jij op de hoogte wat er van je verwacht wordt. Tijdens de afspraak zullen we je vriendelijk ontvangen en het persoonlijke behandelplan nogmaals doornemen. Gemiddeld duurt een behandeling om je onderkin te bevriezen 35 minuten. Na de behandeling heb je geen hersteltijd, je kunt dus meteen weer aan het werk. Wel plannen we graag na 12 weken een controleafspraak in om het resultaat te bekijken.

Doe hier snel de test en maak een afspraak voor een gratis consultĀ Ā»