Resultaatgarantie Resultaatgarantie

Resultaatgarantie

De CoolSculpting Kliniek is de enige CoolSculpting-aanbieder in Nederland met een 100 procent-resultaatgarantie. Wij vinden namelijk dat jij recht hebt op een zichtbaar resultaat, en dat het jouw investering dubbel en dwars waard moet zijn! CoolSculpting heeft zich als cosmetische behandeling de afgelopen 10 jaar al miljoenen keren bewezen. Wij garanderen je dat de behandeling ook bij jou een zichtbare contourverandering oplevert.

Onze resultaatgarantie

De CoolSculpting Kliniek is de enige aanbieder in Nederland met een garantie op zichtbaar resultaat, al na twee behandelingen. We leggen je graag uit wanneer je in aanmerking komt voor onze garantieregeling.

Succespercentage

Cryolipolyse is de bewezen wetenschap dat kou vetcellen kan aanpakken zonder daarbij de huid of het omliggende weefsel te beschadigen. Dit werd ontwikkeld door wetenschappers van het Massachusetts General Hospital in Boston, een opleidingsziekenhuis van Harvard Medical School. In samenwerking met Zeltiq is ruim 10 jaar geleden de CoolSculpting-procedure ontwikkeld. Het is de enige methode in de wereld die het FDA-keurmerk heeft ontvangen. Inmiddels hebben er wereldwijd al miljoenen behandelingen plaatsgevonden. Uit de analyse van al deze behandelingen weten we dat 99,6% van deze behandelingen succesvol is uitgevoerd. In de praktijk betekent dit dat de behandelde vetcellen zijn verdwenen en het figuur zichtbaar veranderd is.

Ondanks dit enorme succespercentage kan het in een heel individueel geval voorkomen dat CoolSculpting geen resultaat oplevert. Ieder lichaam reageert anders op de behandeling, daar zijn we bij de CoolSculpting Kliniek eerlijk over. Wanneer je na twee behandelingen per behandelzone en minimaal afname van vier cycles* (m.u.v. 2 cycles* van de kin) toch blijkt dat jij onder deze kleine groep van ‘non-responders’ hoort, dan krijg je de kosten voor de behandeling volledig gerestitueerd.

Afstemmen verwachting

Tijdens de vrijblijvende intake bespreekt de CoolSculpting Specialist de CoolSculpting-procedure en wordt er samen voor de spiegel gekeken naar de zone(s) waar verbetering gewenst is. De Specialist zal door middel van een knijptest bepalen of je de juiste indicatie hebt voor een behandeling en hoeveel cycles (plaatsingen) er nodig zijn om het gebied volledig te kunnen behandelen. Dit wordt allemaal in een persoonlijk behandelplan vastgelegd. Op het moment dat de specialist beoordeelt dat CoolSculpting voor jou geschikt is, een behandelplan voor je is opgesteld en je minimaal twee keer per behandelzone met een minimale afname van 4 cycles* (m.u.v. 2 cycles* van de kin) bent behandeld, kom jij in aanmerking voor de resultaatgarantie.

Wat mag je verwachten?

We kunnen niet beloven dat jouw buikje na 1 behandeling helemaal weg is. De reductie is een afname van 25% tot en met 30% van het aanwezige vetweefsel bij minimaal twee behandelingen. Dit is de garantie die we bieden en die wetenschappelijk is vastgesteld. De CoolSculpting Specialist beoordeelt tijdens de intake hoeveel behandelingen nodig zijn. Vaak gaat het om minimaal twee behandelingen. De reductie is altijd duidelijk waarneembaar, in zowel een zichtbare, als een voelbare slinking van het volume.

Dit percentage is de vastgestelde reductie en omdat elk lichaam weer anders reageert, kan het dus ook zomaar zijn dat jouw lichaam na de eerste behandeling goed heeft gereageerd en een tweede sessie op dezelfde plek niet meer mogelijk en nodig is.

Wat is nou 25% tot en met 30%? Hoe gaat mijn lichaam eruit zien? Wij begrijpen dat het lastig is om hier een voorstelling van te maken. Wij proberen dit zo goed mogelijk te schetsen aan de hand van voor-en-na-foto’s van cliënten die in onze kliniek behandeld zijn. Op deze manier kun je zien hoe de contour in veel gevallen veranderd is en wat er zichtbaar verwacht mag worden van het resultaat.

Voor- en nafoto’s

Het eerste resultaat van de behandeling zal na 6 tot 8 weken zichtbaar worden en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. Vandaar dat wij de controle pas na 12 weken inplannen zodat het lichaam de tijd heeft om de behandelde vetcellen op een natuurlijke wijze op te ruimen. In deze 12 weken verandert het figuur zo geleidelijk dat het ‘oude figuur’ bijna niet meer is voor te stellen. Vandaar dat wij op de behandeldag een aantal foto’s maken.

Elke kliniek beschikt over een speciale fotokamer waar de contour met 360-graden-foto’s wordt vastgelegd. Op deze wijze kunnen wij het resultaat na 12 weken exact op dezelfde manier uitvoeren en de foto’s vergelijken. Een zichtbaar verschil, dat is wat wij op de foto’s en in de spiegel willen laten zie

Ben jij na twee behandelingen van dezelfde behandelzones zichtbaar hetzelfde gebleven en heb je geen resultaat gehad? Dan vinden wij dit ontzettend jammer, maar dan behoor jij tot het kleine percentage mensen bij wie de CoolSculpting behandeling niet het verwachte resultaat brengt. Je komt dan in aanmerking voor de resultaatgarantie.

Blijf in vorm

CoolSculpting is veilig, effectief en duurzaam. Toch blijft het belangrijk dat jouw lifestyle stabiel blijft nadat je de behandeling hebt ondergaan en dat de behandeling op het juiste moment wordt uitgevoerd.

Ben je na de behandeling aangekomen dan is de resultaatgarantie niet van toepassing. Een toename in gewicht duidt op een verandering in lifestyle. Je lichaam behoudt de capaciteit om vet op te slaan, zo werkt ons lichaam nu eenmaal. Eet je meer en sport of beweeg je minder, dan heeft dit invloed op jouw gewicht en je totale figuur. Vandaar dat een gewichtstoename niet onder de resultaatgarantie valt.

Hetzelfde geldt voor een gewichtsafname. We vinden het belangrijk dat we de behandeling op het juiste moment doen en dat we echt het laatste randje voor jou zullen ‘sculpten’. Val je na de behandeling ineens fors af dan kan er na 12 weken niet bewezen worden of jouw contour door middel van CoolSculpting veranderd is of door het afvallen. Een gewichtsafname valt daarom ook niet onder de resultaatgarantie.

 

* Cycle is een plaatsing van het CoolSculpting apparaat op de huid. Vaak zijn er meerdere cycles of plaatsingen van het CoolSculpting apparaat tijdens één behandeling nodig om de behandelzone goed te behandelen.