Definitief vet verwijderen zonder operatie

Wil jij zonder operatie af van ongewenst vet? Pijnloos en veilig vet verwijderen met de CoolSculpting cryolipolyse behandeling: door middel van het bevriezen van vet kunnen wij jouw vet verwijderen. U zult het ongetwijfeld herkennen: ongewenst vet op het lichaam dat simpelweg niet weg te krijgen is. Lange tijd was het nagenoeg onmogelijk om zonder ingrijpende operatie definitief afscheid te nemen van dat hardnekkige ongewenste vet. Door CoolSculpting is dat verleden tijd! CoolSculpting is een innovatieve techniek dat ervoor zorgt dat deze vetten voorgoed verdwijnen. Het goede nieuws is dat deze behandelmethode sinds enige tijd ook in Nederland beschikbaar is. Deze behandeling voor het verwijderen van hardnekkig vet is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Vet verwijderen met CoolSculpting

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA). Hoe is de vetverwijdering van CoolSculpting ontstaan? Professoren dr. D. Manstein en dr. R. Rox Anderson van de Harvard University deden onderzoek naar het effect van het bevriezen van vetcellen. De aanleiding van het onderzoek was de ontdekking dat kinderen kuiltjes in hun wangen kregen door het eten van ijslolly’s. Het onderzoek van de Harvard professoren toonde aan dat gekoelde vetcellen krimpen. Wanneer de vetcellen lang genoeg en bij de juiste temperatuur gekoeld worden zullen ze uiteindelijk kapot gaan. Ook werd tijdens het onderzoek duidelijk dat deze afgebroken vetcellen het lichaam volledig verlaten. De vetcellen worden tijdens dit proces vernietigd zonder omliggend weefsel te beschadigen. Dit proces is door de wetenschappers van Harvard Medical School ‘Cryolipolyse’ genoemd.

Ook vet verwijderen? We bieden o.a. behandelingen aan voor het bevriezen van buikvet, het verwijderen van jouw onderkin of het weghalen van jouw armvet.

Cryolipolyse: Definitief jouw vet laten verwijderen

Om het Cryolipolyse proces goed uit te kunnen voeren is de CoolSculpting techniek ontwikkeld. Met deze techniek worden vetcellen definitief verwijderd door selectieve koeling. Het CoolSculpting apparaat koelt de vetcellen waardoor vet kristalliseert en afgebroken wordt op de plekken waar u zich aan stoort. Het is een heel effectief, maar vooral veilig proces. De procedure is dan ook goedgekeurd onder de strenge eisen van de Amerikaanse overheid en hierdoor FDA gecertificeerd. Dit houdt in dat een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek bewezen heeft dat het gecertificeerde proces zijn belofte waarmaakt.

CoolSculpting is een pijnloze en veilige methode

Er is op dit moment in de media veel aandacht voor behandelingen die lijken op CoolSculpting. Er wordt beweerd dat soortgelijke apparaten dezelfde resultaten opleveren, maar dit is nooit wetenschappelijk bewezen. Wanneer u CoolSculpting overweegt en op een veilige manier vet wil laten verwijderen en een goed resultaat wilt behalen, dan is het belangrijk dat u dit bij een CoolSculpting Kliniek doet die de FDA gecertificeerde techniek aanbiedt.

Is CoolSculpting vetverwijdering geschikt voor mij?

CoolSculpting is een methode die voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. Uit ervaring is gebleken dat het beste resultaat wordt behaald bij mensen met een BMI van 32 of lager. Dit betekent overigens niet dat mensen met een hoger BMI uitgesloten worden voor de behandeling. CoolSculpting is geen oplossing voor overgewicht. Wanneer u geïnteresseerd bent in CoolSculpting kunt u vrijblijvend testen of de behandeling iets voor u is.

Een kosteloos en vrijblijvend eerste consult?

Ben je overtuigd en wil je definitief vet verwijderen zonder operatie, vraag een gratis consult aan. Tijdens het eerste consult wordt samen met een specialist gekeken of en zo ja welke CoolSculpting behandeling voor u het meest geschikt is. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en de eerste behandeling kan dezelfde dag nog plaatsvinden. De resultaten van de behandeling worden zichtbaar zes tot acht weken na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 3 maanden.

Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.