CoolSculpting Cryolipolyse

CoolSculpting is de enige aanbieder van de Cryolipolyse behandeling. Tijdens de behandeling wordt hardnekkig vet verwijderd door de bevriezing van vetcellen. Na de Cryo behandeling worden de bevroren vetcellen op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam voor een blijvend zichtbaar resultaat. Vet bevriezen bij CoolSculpting is bewezen veilig, zonder operatie en hersteltijd. Plan nu een gratis consult voor jouw cryolipolyse behandeling.

Het Consult

Als de afspraak gemaakt is, ontvang je via de mail een afspraakbevestiging. Op de dag van het consult word je gastvrij ontvangen in onze kliniek. We controleren je gegevens, je vult een korte vragenlijst in over je medische status en vervolgens bespreek je samen met onze specialist de werking van CoolSculpting, de cryolipolyse behandeling, de resultaten die je kunt verwachten en je persoonlijke wensen.

De Cryolipolyse behandeling

Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling maken wij 360°-foto’s van het te behandelen gebied. Daarna kun je de toestemmingsformulieren voor de behandeling tekenen en de betaling voldoen. Ook meten wij je gewicht.

De te behandelen zone wordt afgetekend. Om je huid te beschermen tegen de kou brengen wij een speciale gelpad aan. De applicator wordt op de huid aangebracht en het sterke vacuüm zuigt je huid en de onderhuidse vetlaag in de applicator. Daarna starten we het koelproces. Een behandeling duurt 35 minuten. Deze tijd is nodig om de vetcellen definitief te vernietigen zodat ze niet meer terugkeren.

Tijdens de CoolSculpting behandeling

Een cryolipolyse behandeling bij de CoolSculpting Kliniek is een niet-chirurgische behandeling die één of meerdere uren kan duren. De tijdsduur is afhankelijk van je persoonlijke behandelplan. Er is geen verdoving of pijnmedicatie nodig.
Aan het begin van de procedure wordt het weefsel door een vacuüm in de applicator gezogen. De zuigkracht kan een gevoel van trekken en knijpen geven. Zodra het koelen begint, kun je de eerste paar minuten een stekend gevoel, tintelingen of kramp ervaren. Deze sensaties verdwijnen binnen een aantal minuten zodra de gekoelde zone gevoelloos wordt.
Tijdens de cryolipolyse behandeling krijg je van ons iets te drinken en eten aangeboden en kun je werken, tv-kijken, wat lezen of gewoon heerlijk relaxen. Als de behandeling voorbij is, wordt de applicator van je huid verwijderd en masseren we direct de behandelde plek. Vervolgens blijf je nog enkele minuten liggen zodat het gekoelde gebied weer kan opwarmen. Hierbij kun je last krijgen van kramp of tintelingen. Dit gevoel verdwijnt na een paar minuten.

Na de CoolSculpting behandeling

CoolSculpting is een niet-chirurgische methode, dus van een noodzakelijke hersteltijd is geen sprake. Je kunt meteen weer je dagelijkse bezigheden hervatten. Na de cryolipolyse behandeling krijg je van de specialist instructies mee. Hierin staat wat je de eerste weken na de behandeling kunt verwachten. Daarnaast plannen we samen een controleafspraak in voor ongeveer twaalf weken na de behandeling.

Cryolipolyse ervaringen

De cryolipolyse behandeling is FDA gecertificeerd. Er zijn wereldwijd al meer dan 11 miljoen behandelingen uitgevoerd. De cryo behandeling is bewezen veilig en effectief voor het verwijderen van vetcellen. Lees onze klant ervaringen.

Andere CoolSculpting Aanbieders

De populariteit van de CoolSculpting-methode heeft ertoe geleid dat er steeds meer aanbieders komen die, naar eigen zeggen, een soortgelijke cryolipolyse behandeling aanbieden. Ze claimen dat hun behandeling dezelfde resultaten biedt als de officiële CoolSculpting-apparatuur. De veiligheid en effectiviteit van deze imitatiebehandelingen is echter niet bewezen. Wij hebben veel van deze apparaten getest en in veel gevallen wordt je huid alleen gekoeld en vindt er geen vernietiging van de vetcellen plaats. CoolSculpting is ontwikkeld door Harvard Medical School en is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Al onze klinieken en medewerkers zijn gecertificeerd door ZELTIQ & Allergan.

Bij de CoolSculpting Kliniek weet je zeker dat je alleen behandeld wordt met veilige en gecertificeerde apparatuur. Bovendien bereik je door het gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde technologie veelal eerder het gewenste resultaat. Als je voor het beste wilt gaan kies je voor CoolSculpting.

CoolSculpting Kliniek: Dé specialist in CoolSculpting

De CoolSculpting Kliniek voert uitsluitend CoolSculpting cryolipolyse behandelingen uit. We hebben dan ook zeer ruime ervaring en inmiddels enkele duizenden behandelingen uitgevoerd. We zijn gehuisvest op mooie locaties met een luxueuze uitstraling die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Je bent er zeker van een comfortabele, veilige en effectieve behandeling. Wij gebruiken alleen de officiële apparatuur van Zeltiq, het bedrijf dat de technologie samen met de Harvard Medical School ontwikkelde. Alleen de officiële CoolSculpting-apparatuur van Zeltiq heeft de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), een overheidsinstantie die toeziet op de veiligheid en effectiviteit van medische apparatuur.

Nieuwe Technologie: CoolSculpting Elite

Met trots introduceren we de nieuwe CoolSculpting Elite bij CoolSculpting Kliniek. Een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om twee gebieden tegelijk te behandelen, waardoor je meer vet bevriest in één behandeling. Het nieuwe ontwerp van de applicator zorgt voor meer vetweefsel contact, meer zuigkracht en een gelijkmatiger koelresultaat. Daarnaast geeft de applicator een beter comfort met de verbeterde pasvorm.

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten. 

Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien
Uitleg CoolSculpting
Video afspelen
De voordelen van CoolSculpting