Hoe werkt CoolSculpting?

CoolSculpting is dé nieuwe manier om vet te verwijderen op plekken die normaal gesproken heel lastig zijn om aan te pakken: op je buik, flanken, bovenarmen of benen.
Door middel van een gerichte afkoeling van de vetcellen kunnen we die lastige vetrolletjes nu definitief verwijderen. Snel, veilig, zonder operatie en met een blijvend resultaat.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is de officiële naam voor het proces waarin vetcellen sterk worden afgekoeld en zo afsterven. Het lichaam voert deze cellen op een natuurlijke wijze af. Deze vetcellen verdwijnen permanent en keren dus niet (elders) terug.

Behandeling

Een bezoek aan onze kliniek begint altijd met een gratis en vrijblijvend consult. Hierin geef je aan wat je wensen zijn en de specialist stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan op. Met CoolSculpting kunnen we je buik, flanken, heupen, taille, bovenbenen, knieën en bovenarmen behandelen. Met blijvend resultaat!

Alternatief Liposuctie

Bij de CoolSculpting techniek hoeft u geen chirurgische ingreep te ondergaan en is er geen verdoving of narcose nodig. De procedure is vrijwel pijnloos en u heeft geen herstelperiode nodig.

Kijk of CoolSculpting geschikt is voor jou

Bijna iedereen kan behandeld worden met CoolSculpting. Slechts in een paar uitzonderingsgevallen raden wij een behandeling af.

Heb je een vraag?

Heb je na het lezen van de informatie over CoolSculpting nog vragen?

Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien
Uitleg CoolSculpting
Video afspelen