Heupvet verwijderen

Slanke heupen willen we eigenlijk allemaal wel. Maar dat gaat helaas niet vanzelf. Soms ongemerkt worden die heupen toch wat voller en zie er dan nog maar eens vanaf te komen. Minder eten of meer sporten biedt in de meeste gevallen weinig effect. Gelukkig is er nu CoolSculpting. Bij deze techniek worden de vetcellen onder de huid bevroren waarna ze in de loop van een paar weken door het lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Snel, veilig en betrouwbaar. CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en is al vele tienduizenden keren met succes toegepast. Wil je ook slankere heupen?

Plan gratis consult

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: CoolSculpting Elite

CoolSculpting kliniek introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie voor het bevriezen van heupvet. De CoolSculpting Elite is speciaal ontworpen zodat twee gebieden tegelijk behandeld kunnen worden middels één machine. Het resultaat? Een snellere behandeltijd. De applicator is beschikbaar in zeven verschillende formaten en vormen. Zo kunnen we het persoonlijke behandelplan nog beter op jouw wensen afstemmen.

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten. Vanaf 20 maart in onze vestiging op de Van Baerlestraat in Amsterdam en vanaf 25 april op al onze vestigingen.