De ervaring van Isa Hoes

Het is even wennen als je voor het eerst bij CoolSculpting zit. En dan bedoel ik het onbekende gevoel van het vacuüm; dit geeft wat prikkels maar went eigenlijk heel snel. Net als de massage die ook even pijnlijk voelt. Maar dit alles verdwijnt binnen een paar minuten. Over het geheel genomen is het een prima behandeling. Iedereen is aardig, je ligt heerlijk te relaxen en het resultaat; ja, daar doe je het voor uiteindelijk. En in mijn geval was dat ongelofelijk! Mijn flanken; Ik had niet gedacht dat dat zo snel zou gaan en ik ben er super blij mee. Voor mijn buik en benen kom ik ook nog terug!

Het resultaat, daar doe je het voor uiteindelijk. En in mijn geval was dat ongelofelijk!

Isa Hoes
De ervaring van Isa Hoes

Terug naar ervaringen

Terug naar referentie pagina »

Begin nu als je deze zomer er weer strak uit wil zien

Plan voor mij een gratis consult