Vijf beroemdheden die zweren bij EMSculpt Neo

Beroemdheden sporten consequent en eten gezond om er op hun best uit te zien. Maar ze blijven ook in vorm met behulp van Emsculpt NEO. De behandeling is eenvoudig, veilig en effectief. Het maakt gebruik van radiofrequentietechnologie om losse huid strak te trekken en het lichaam te verstevigen. Het beste van alles is dat de EMSculpt NEO behandeling in een half uur is voltooid.

 

Hier zijn vijf publieke figuren die pleiten voor Emsculpt NEO:

Drew Barrymore

Drew Barrymore, de jongste presentatrice van Saturday Night Live, is al jaren fan van Emsculpt. Ze gebruikt het om haar lichaam te verstevigen en cellulitis te verminderen. Barrymore is dol op haar Emsculpt-resultaten en deelt met het publiek hoe de behandeling haar heeft geholpen diastasis recti te verminderen en haar buikspieren te verstevigen na twee zwangerschappen.

De Flower Beauty CEO en nieuwe presentatrice van haar eigen talkshow, The Drew Barrymore Show, steunt Emsculpt bij elke gelegenheid die ze krijgt. Barrymore zegt: “Om sterk en gezond te zijn en te sporten, moet je een sterke romp hebben, en dat had ik de afgelopen zeven of acht jaar niet in de hand,” zei ze op een persevenement voor Emsculpt.

“Ik werk veel, mijn kinderen komen op de eerste plaats en ik was de 10e op de lijst, maar ik wil er goed uitzien in mijn kleren. Ik wil dat ongrijpbare: 80/20. Ik ben 44 en ik vraag me af: ‘Wat zijn de volgende hoofdstukken van mijn leven en hoe gaan ze functioneren? Ik had iets nodig om mijn fysieke mogelijkheden te veranderen, zodat ik mijn leven echt kon gaan leven.”

Megan Fox

Hollywoodicoon Megan Fox steunt Emsculpt NEO al jaren. Ze gebruikt het regelmatig om in vorm te blijven en haar fitnessdoelen te halen. Fox zegt dat ze geniet van Emsculpt omdat het een significant verschil maakt zonder uren in de sportschool door te brengen.Veel beroemdheden zijn altijd onderweg zonder voldoende tijd om een consistent trainingsschema aan te houden. Emsculpt NEO biedt hen een eenvoudige, niet-chirurgische manier om hun spieren te trainen en vetcellen te verminderen zodat ze in topvorm kunnen blijven.

Fox promoot Emsculpt NEO in een video die ze opnam na een van haar sessies. Ze zei: “Ik ben echt dol op deze Emsculpt-behandelingen, ze maken een enorm verschil en ik heb nog niet eens lang genoeg gewacht om de volledige resultaten te zien. Super enthousiast hierover. Het is echt een goed apparaat.”

Lisa Rinna

Beroemdheid en realityster Lisa Rinna is nog zo’n beroemdheid die maar niet kan stoppen met praten over hoe Emsculpt NEO haar lichaamsbouw totaal heeft getransformeerd! Rinna, die 56 is, prijst deze behandeling voor het helpen transformeren van haar buik.

In een aflevering van de Real Housewives of Beverly Hills vertelde Lisa Rinna over haar Emsculpt-billenbehandeling. Ze noemt de behandeling een van de beste die ze ooit heeft geprobeerd: “Ik vind het geweldig, mijn lichaam verandert in het lichaam van een 21-jarige. Het is mijn vierde keer. Ik ben erdoor geobsedeerd.”

Kim Kardashian

Als beroemdheid met een actieve levensstijl is Kim Kardashian niet vreemd aan de stress om haar lichaam fit en strak te houden. Ze is een uitgesproken fan van Emsculpt NEO en merkte in een aflevering van Keeping Up with the Kardashians (seizoen 17, aflevering 3) op dat het “voelt alsof je buikspieroefeningen doet, maar dat is niet zo”. Kim gebruikte Emsculpt NEO om haar babygewicht kwijt te raken na haar bevalling.

In een aflevering van de Real Housewives of Beverly Hills vertelde Lisa Rinna over haar Emsculpt-billenbehandeling. Ze noemt de EMSculpt behandeling een van de beste die ze ooit heeft geprobeerd: “Ik vind het geweldig, mijn lichaam verandert in het lichaam van een 21-jarige. Het is mijn vierde keer. Ik ben erdoor geobsedeerd.”

Cary Deuber

De Real Housewives of Dallas superster en moeder, Cary Deuber, kan geen genoeg krijgen van Emsculpt. Als verpleegster raadt ze het zelfs aan aan patiënten die een “wow-factor” willen. Ze ging naar Instagram om te vertellen over haar ongelooflijke transformatie na vier sessies in een maand. Ze schreef, “mijn buikspieren zijn strakker en platter, plus ik heb een mooie booty lift gekregen!”.

In een aflevering van de Real Housewives of Beverly Hills vertelde Lisa Rinna over haar Emsculpt-billenbehandeling. Ze noemt de EMSculpt behandeling een van de beste die ze ooit heeft geprobeerd: “Ik vind het geweldig, mijn lichaam verandert in het lichaam van een 21-jarige. Het is mijn vierde keer. Ik ben erdoor geobsedeerd.”

Rob Gronkowski

Hoewel de meeste van onze beroemde celebs vrouwen zijn, betekent dat niet dat Emsculpt NEO alleen voor de dames is! In feite gebruiken verschillende beroemde mannen deze populaire body sculpting behandeling ook om spiermassa op te bouwen en een strakke lichaamsbouw te definiëren. Beroemdheid en voormalig New England Patriot, Rob Gronkowski, gebruikt Emsculpt NEO!

De Superbowlkampioen staat bekend om zijn uithoudingsvermogen op het footballveld. Emsculpt NEO is een behandeling die atletische prestaties helpt verbeteren door de spieren op een bovenmenselijke snelheid te laten werken. Elke sessie wekt meer dan 20.000 intense contracties op die supramaximale contracties worden genoemd. Deze zijn intenser dan alles wat je kunt bereiken met een gewone sportschooltraining. Emsculpt-contracties houden de spieren sterk en klaar voor optimale prestaties, perfect voor Gronk, de voormalige krachtpatser Tight End, die 1.80m is en 264lb weegt!

In een aflevering van de Real Housewives of Beverly Hills vertelde Lisa Rinna over haar Emsculpt-billenbehandeling. Ze noemt de EMSculpt behandeling een van de beste die ze ooit heeft geprobeerd: “Ik vind het geweldig, mijn lichaam verandert in het lichaam van een 21-jarige. Het is mijn vierde keer. Ik ben erdoor geobsedeerd.”

Ontdek waarom celebs lovend zijn over EMSculpt Neo

Emsculpt NEO is de beste niet-chirurgische manier om uw lichaamsbouw te verbeteren. Veel celebs en beroemde mensen geven de voorkeur aan Emsculpt omdat het een manier is om de spieren te versterken, te verstevigen en te definiëren terwijl je hardnekkig vet verliest, allemaal zonder pijn, chirurgie of downtime. Het beste van alles is dat Emsculpt natuurlijke resultaten geeft die na verloop van tijd zichtbaar worden en eruit zien als geleidelijke vooruitgang. Niemand hoeft ooit te weten dat u een ingreep heeft ondergaan als u dat niet wilt. Voor veel mensen, waaronder celebs, is dat iets wat ze graag geheim willen houden.

Als je deze beroemdheden ziet, zien ze er geweldig uit. Ze hebben prachtige lichamen en een vlekkeloze huid. Maar wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze van nature niet zo zijn. Ze zijn net zo menselijk als de rest van ons en moeten hard werken om hun figuur er geweldig uit te laten zien. Ze volgen een dieet, sporten en krijgen Emsculpt om aan de hoge schoonheidsnormen van Hollywood te blijven voldoen.