Kortingsactie verlengd EMSculpt

Korting EMSculpt NEO

EMSculpt NEO
Van
Voor
Buik (4x)
€1.600
€1.250
Billen (6x)
€1.800
€1.400
Triceps (4x)
€1.200
€900
Biceps (4x)
€1.200
€900

Intakegesprek plus behandeling met de EMSculpt NEO in Amsterdam.

Korting EMSculpt

EMSculpt
Van
Voor
Buik (4x)
€700
€590
Billen (6x)
€1.050
€820
Triceps (4x)
€565
€425
Biceps (4x)
€565
€425

Intakegesprek plus behandeling met de EMSculpt in Den Haag en Den Bosch.

Wat is EMSCULPT?

De EMSCULPT is een FDA goedgekeurde machine voor de realisatie van meer spierdefiniering en spiercontouring.

EMSCULPT apparatuur is gebaseerd op gefocuste elektromagnetische energie met hoge intensiteit. In het Engels beter bekend als HIFEM; high-intensity focused electromagnetic technology. Een enkele EMSCULPT-sessie veroorzaakt daardoor duizenden krachtige spiersamentrekkingen die onmisbaar zijn bij het verbeteren van zichtbaarheid en kracht van de spieren.

Video afspelen
Wat is EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO is de verbeterde versie van de EMSCULPT. De producent BTL heeft dankzij haar uitgebreide ervaringen met HIFEM (high-intensity electromagnetic energie) en radiofrequentie (RF) de twee technologieën weten te combineren in één machine.

Waar de EMSCULPT zich vooral focust op het zichtbaar maken van spiermassa, focust de EMSCULPT NEO zich ook op vetreductie. Dit maakt deze nieuwe behandelmethode de gouden standaard op het gebied van lichaamsverbetering.

Video afspelen
Resultaten EMSCULPT & EMSCULPT NEO

Je voelt de eerste resultaten direct na de EMSculpt behandeling. De dagen na de behandeling kan je zelfs wat spierpijn hebben bij het behandelde gebied. De volledig zichtbare resultaten kun je 4 weken na de laatste behandeling verwachten. Bij het sporten zul je bovendien merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je sportoefeningen beter en makkelijker vol kan houden. De EMSculpt is dus niet alleen een behandeling voor het oog, maar ook voor het versterken van spierkracht en algehele fitheid.

Klinische studies naar effecten EMSCULPT

Maar liefst 7 klinische studies hebben aangetoond dat de EMSCULPT behandeling echt werkt! Een van deze studies werd uitgevoerd door dermatoloog Dr.Weiss. bestudeerde de vetcellen grondig onder een microscoop. Hij zag dat 92% meer vetcellen werden vernietigd na een EMSculpt behandeling.

Een andere studie evalueerde 22 personen na het ondergaan van EMSculpt behandelingen. Op basis van MRI scans werd duidelijk dat vetcellen gemiddeld met 19% afnamen en de spiermassa met 16% toenam. Bovendien nam de buikomvang bij deze proefpersonen met gemiddeld 3,5 cm af.

Vraag een gratis consult aan

Heb je een vraag of wil je een consult afspraak met één van onze EMSculpt specialisten maken? Vul dan hieronder je gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Een consult is altijd gratis en vrijblijvend!