EMSCULPT en EMSCULPT NEO

EMSCULPT is een van de weinige behandelingen die jou helpt spieren op te bouwen en het lichaam vorm te geven. Dit wordt ook wel ’tonen’ genoemd, nadruk leggen op de spieren. Bovendien biedt EMSCULPT ’s werelds eerste niet-invasieve behandeling voor het liften van de billen. Wellicht heb je ons gezien op Linda.nl met een artikel waarin onze cosmetische arts Sebastiaan Kranenburg werd geïnterviewd over de EMSCULPT behandeling.

Wat is EMSCULPT?

De EMSCULPT is een FDA goedgekeurde machine voor de realisatie van meer spierdefiniering en spiercontouring.

EMSCULPT apparatuur is gebaseerd op gefocuste elektromagnetische energie met hoge intensiteit. In het Engels beter bekend als HIFEM; high-intensity focused electromagnetic technology. Een enkele EMSCULPT-sessie veroorzaakt daardoor duizenden krachtige spiersamentrekkingen die onmisbaar zijn bij het verbeteren van zichtbaarheid en kracht van de spieren.

Video afspelen

Wat is EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO is de verbeterde versie van de EMSCULPT. De producent BTL heeft dankzij haar uitgebreide ervaringen met HIFEM (high-intensity electromagnetic energie) en radiofrequentie (RF) de twee technologieën weten te combineren in één machine.

Waar de EMSCULPT zich vooral focust op het zichtbaar maken van spiermassa, focust de EMSCULPT NEO zich ook op vetreductie. Dit maakt deze nieuwe behandelmethode de gouden standaard op het gebied van lichaamsverbetering.

Video afspelen

Resultaten EMSCULPT & EMSCULPT NEO

Je voelt de eerste resultaten direct na de EMSculpt behandeling. De dagen na de behandeling kan je zelfs wat spierpijn hebben bij het behandelde gebied. De volledig zichtbare resultaten kun je 4 weken na de laatste behandeling verwachten. Bij het sporten zul je bovendien merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je sportoefeningen beter en makkelijker vol kan houden. De EMSculpt is dus niet alleen een behandeling voor het oog, maar ook voor het versterken van spierkracht en algehele fitheid.

Klinische studies naar effecten EMSCULPT

Maar liefst 7 klinische studies hebben aangetoond dat de EMSCULPT behandeling echt werkt! Een van deze studies werd uitgevoerd door dermatoloog Dr.Weiss. bestudeerde de vetcellen grondig onder een microscoop. Hij zag dat 92% meer vetcellen werden vernietigd na een EMSculpt behandeling.

Een andere studie evalueerde 22 personen na het ondergaan van EMSculpt behandelingen. Op basis van MRI scans werd duidelijk dat vetcellen gemiddeld met 19% afnamen en de spiermassa met 16% toenam. Bovendien nam de buikomvang bij deze proefpersonen met gemiddeld 3,5 cm af.

De EMSculpt ervaring van Faith Xue

Faith Xue is een EMSculpt behandeling ondergaan. Lees verder om alles te weten te komen over haar ervaring en om inzicht te krijgen van experts over de EMSculpt procedure, hoe het werkt en of het een slimme zet is voor iedereen die hunkert naar zichtbare buikspieren.

Beroemdheden die EMSculpt gebruiken

Beroemdheden sporten consequent en eten gezond om er op hun best uit te zien. Maar ze blijven ook in vorm met behulp van Emsculpt NEO. De behandeling is eenvoudig, veilig en effectief. Het maakt gebruik van radiofrequentietechnologie om losse huid strak te trekken en het lichaam te verstevigen. Het beste van alles is dat de procedure in een half uur is voltooid.

Landelijke dekking

Je kunt in heel Nederland terecht voor een EMSCULPT of EMSCULPT NEO behandeling.

De behandeling bij EMSCULPT en EMSCULPT NEO

De behandeling start met een consult waarin jouw wensen en doelen worden besproken met een ervaren consulent. De consulent zal ook meer vertellen over het resultaat dat jij kunt verwachten. Zo weten we na dit consult precies wat jij wilt bereiken, en is voor jou ook duidelijk wat je kan verwachten van de behandelingen. Vervolgens worden gemiddeld vier opeenvolgende behandelingen gepland binnen een tijdsbestek van vier weken. De opvolging van de behandelingen is cruciaal voor het gewenste resultaat

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt zeker alsof je net een intensieve work-out gehad hebt daarom kun je na de behandeling spierpijn hebben. Een behandeling duurt 20 à 30 minuten en er is geen hersteltijd. Je kunt na de behandeling dus direct verder met jouw dag!

Tijdens de behandeling lig je afhankelijk van het te behandelen gebied op je rug of op je buik. De hulpstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Bij de EMSCULPT komt er door middel van het hulpstuk elektromagnetische energie onder de huid en specifiek op het gebied dat jij wilt. Heb je een behandeling met de EMSCULPT NEO? Dan wordt elektromagnetische energie gecombineerd met radiofrequente golven om de vermindering van vet te realiseren.

Hoe werkt EMSCULPT?

Bij het doen van bijvoorbeeld buikspieroefeningen, span je telkens spieren aan. Deze aanspanningen zorgen voor het versterken van spieren en de afname van vet. De EMSCULPT is gebaseerd op dit biologische principe.

Door middel van elektromagnetische energie met hoge intensiteit jouw spieren aan te spannen, doe je als het ware duizenden buikspieroefeningen binnen dertig minuten. Hierdoor bouw je sneller spieren op en het vet sneller af.

De EMSCULPT behandeling is niet alleen goed voor de buik, maar ook voor de billen, kuiten en armen (biceps en triceps).

Video afspelen

Hoe werkt EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO geeft 20% meer elektromagnetische pulsen dan de EMSCULPT. Daarbij worden deze pulsen gecombineerd met met radiofrequentie-energie (RF) dat warmte in vetcellen genereert zodat deze afgebroken gaan worden. EMSCULPT NEO is effectief voor vele lichaamsgebieden waaronder: buik, billen, dijen, kuiten en armen (biceps en triceps).

Voor de billen wordt de RF vaak uitgezet om het volume in de billen te behouden, maar wel de stimulatie van spiermassa te bereiken. Wij adviseren minimaal vier sessies voor de buik en zes voor de billen, allemaal met een interval van minimaal vijf dagen.

Video afspelen

Voorwaarden voor behandeling​

Er zijn een aantal voorwaarden voor een EMSCULPT (NEO) behandeling, zo mag het niet ondergaan worden bij:

 • Zwangerschap
 • Wanneer je een koperspiraal draagt
 • Mensen met een BMI hoger dan 25
 • Buikrol dikker dan 5 cm (dan wordt eerst CoolSculpting aangeraden)
 • Sprake van bindweefsel of spier aandoeningen

 

Tot slot is het noodzakelijk dat metaal niet in de buurt van het apparaat komt. Daarom moeten sieraden worden af gedaan, een navelpiercing moet tijdelijk verwijderd worden, je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met knopen dient uitgedaan te worden. Daarnaast adviseren we niet (te veel) eten voor de behandeling en voor de behandeling indien nodig even te plassen.

Effectiviteit van EMSCULPT

De effectiviteit en veiligheid zijn getest in veel multicentrische onderzoeken met behulp van de meest betrouwbare wetenschappelijke methoden (MRI, CT, VS en histologie)

 

 

 

 

Effectiviteit van EMSCULPT NEO

Ook de EMSCULPT NEO is natuurlijk uitgebreid getest en onderzocht. Deze onderzoeken toonden aan dat de EMSCULPT NEO consistent effectief is in het elimineren van vet en het opbouwen van spieren.

Op basis van de gemiddelde resultaten van drie klinische onderzoeken kan gesteld worden dat de EMSCULPT NEO zorgt voor gemiddeld 25 procent stijging in spiermassa en voor gemiddeld 30 procent vetreductie.

Kosten EMSculpt NEO

 • Buik
  € 1.400
  Intakegesprek plus behandeling 4x buik
  met de EMSculpt NEO in Amsterdam
 • Billen
  €1.800
  Intakegesprek plus behandeling 6x billen
  met de EMSculpt NEO in Amsterdam
 • Triceps
  €1.200
  Intakegesprek plus behandeling 4x triceps
  met de EMSculpt NEO in Amsterdam
 • Biceps
  €1.200
  Intakegesprek plus behandeling 4x biceps
  met de EMSculpt NEO in Amsterdam
 • Vervolgbehandelingen
  € 350
  Met de EMSculpt NEO in Amsterdam

Kosten EMSculpt

 • Buik
  € 700
  Intakegesprek plus behandeling 4x buik
  met de EMSculpt in Den Haag en Den Bosch
 • Billen
  € 1.050
  Intakegesprek plus behandeling 6x billen
  met de EMSculpt in Den Haag en Den Bosch
 • Triceps
  € 565
  Intakegesprek plus behandeling 4x triceps
  met de EMSculpt in Den Haag en Den Bosch
 • Biceps
  € 565
  Intakegesprek plus behandeling 4x biceps
  met de EMSculpt in Den Haag en Den Bosch
 • Vervolgbehandelingen
  € 195
  Met de EMSculpt in Den Haag en Den Bosch

Vraag een gratis consult aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
In welke locatie heeft u interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.