Wat is cryolipolyse precies?

Cryolipolyse is een ander woord voor het bevriezen van vetcellen. CoolSculpting van Allergan is gebaseerd op jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek door Dr. D. Manstein en Dr. R. Rox Anderson van de Harvard Medical School. Deze wetenschappers deden jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar het koelen van vetcellen op een precieze en constante temperatuur. Ze ontdekten dat sterk gekoelde vetcellen krimpen en uiteindelijk het lichaam verlaten via de natuurlijke weg. De vetcellen worden definitief vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Ze gaven dit proces de naam cryolipolyse en gebruikten deze techniek voor de ontwikkeling van het CoolSculpting-apparaat. CoolSculpting van Allergan is de eerste en enige non-invasieve behandeling die vet door geselecteerde koeling laat verdwijnen. CoolSculpting is ontwikkeld door Harvard Medical School en is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Al onze klinieken en medewerkers zijn gecertificeerd door Zeltiq & Allergan.

Lees meer over cryolipolyse

CoolSculpting - Miljoenen behandelingen
CoolSculpting is ontwikkeld door Harvard Medical School en goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA)