CoolSculpting Elite

Met trots introduceert CoolSculpting Kliniek de CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie die een geheel nieuwe ervaring biedt om hardnekkig vet effectief te verminderen. De CoolSculpting Elite is, net zoals de gebruikelijke CoolSculpting behandeling, een veilige, snelle en betrouwbare manier om vet te verwijderen zonder operatie of hersteltijd. Daarnaast maakt het nieuwe ontwerp het mogelijk om twee gebieden tegelijkertijd te behandelen. Dit met een optimale pasvorm, die de natuurlijke vormen van het lichaam volgt, en een beter comfort.

Hoe werkt de CoolSculpting Elite?

De technologie die bij CoolSculpting wordt toegepast heet cryolipolyse. Deze technologie verwijdert ongewenste vetcellen veilig en effectief door het vet te bevriezen. Na het bevriezen van de vetcellen, voert het lichaam deze op een natuurlijke wijze af. Op deze manier zullen de vetcellen verdwijnen en ook niet meer terugkeren.

De CoolSculpting Elite is een evolutie van het CoolSculpting cryolipolyse systeem en is ontworpen om meerdere gebieden tegelijk te behandelen, waardoor je meer vet bevriest per behandeling en behandelaars profiteren van een gestroomlijnde workflow. De nieuwe machine is ontwikkeld op basis van de inzichten van behandelaars, patiënten en de jarenlange R&D ervaring van Allergan Aesthetics. De CoolSculpting Elite is op maat gemaakt! Het is gelanceerd met een nieuwe collectie applicatoren, welke beschikbaar zijn in zeven verschillende formaten en vormen. Ze zijn ontworpen om de natuurlijke vormen van het lichaam te volgen en zorgen voor een beter comfort met de verbeterde pasvorm. Het resultaat? Een behandelplan dat nog beter gepersonaliseerd kan worden.

CoolSculpting Elite is goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van vet op plekken die normaal gesproken heel lastig zijn om aan te pakken.

Voordelen CoolSculpting Elite

Door het nieuwe krachtige machineontwerp en de c-cup applicatoren van de CoolSculpting Elite, wordt meer weefselcontact, meer zuigkracht en een gelijkmatiger koelresultaat gerealiseerd. De behandeltijd van de CoolSculpting Elite is sneller, omdat er tegelijkertijd twee gebieden behandeld kunnen worden. Daarnaast heeft de CoolSculpting Elite een tot 18% groter koelgebied dan de huidige CoolSculpting applicatoren. De behandeling blijft pijnloos én er is geen hersteltijd nodig na de behandeling.

CoolSculpting Kliniek in alle vestigingen de CoolSCulpting Elite

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten.

Benieuwd naar deze geheel nieuwe ervaring? Plan een gratis consult! Tijdens dit consult ontvang je persoonlijk advies en kun je al jouw vragen stellen aan onze specialisten. Het consult duurt ongeveer een half uur, is gratis en geheel vrijblijvend.

CoolSculpting Kliniek - CoolSculpting Elite
De voordelen van CoolSculpting
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien