Voordelen CoolSculpting Elite

In al onze vestigingen hebben we als enige in Nederland de nieuwe Elite-machine. Door het nieuwe krachtige ontwerp wordt er meer weefselcontact, meer zuigkracht en een gelijkmatiger koelresultaat gerealiseerd. De behandeltijd van de CoolSculpting Elite is sneller, omdat er tegelijkertijd twee gebieden behandeld kunnen worden. Bovendien zie je met de Elite sneller resultaat. 

Een opmerkelijk voordeel van de CoolSculpting Elite is tevens de aangetoonde afwezigheid van hyperplasie. Bij CoolSculpting Kliniek hebben wij nog geen enkel geval gezien van hyperplasie gedurende 10.000+ Elite behandelingen.

in alle vestigingen de CoolSCulpting Elite

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten.

Benieuwd naar deze geheel nieuwe ervaring? Plan een gratis consult! Tijdens dit consult ontvang je persoonlijk advies en kun je al jouw vragen stellen aan onze specialisten. Het consult duurt ongeveer een half uur, is gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe werkt de CoolSculpting Elite?

De technologie die bij CoolSculpting wordt toegepast heet cryolipolyse. Deze technologie verwijdert ongewenste vetcellen veilig en effectief door het vet te bevriezen. Na het bevriezen van de vetcellen, voert het lichaam deze op een natuurlijke wijze af. Op deze manier zullen de vetcellen verdwijnen en ook niet meer terugkeren.

De CoolSculpting Elite is een evolutie van het CoolSculpting cryolipolyse systeem en is ontworpen om meerdere gebieden tegelijk te behandelen, waardoor je meer vet bevriest per behandeling. De nieuwe machine is ontwikkeld op basis van de inzichten van behandelaars, patiënten en de jarenlange R&D ervaring van Allergan Aesthetics. De CoolSculpting Elite is op maat gemaakt! De machine is gelanceerd met een nieuwe collectie applicatoren, die beschikbaar zijn in zeven verschillende formaten en vormen. Deze zijn ontworpen om de natuurlijke vormen van het lichaam te volgen en zorgen voor een beter comfort met de verbeterde pasvorm. Het resultaat? Een behandelplan dat nog beter gepersonaliseerd kan worden. Maar vooral: veiliger resultaat, sneller resultaat, beter resultaat!

80.000+ behandelingen
De voordelen van CoolSculpting
Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.