Buikvet verwijderen

Wil je ook graag jouw buikvet verwijderen op een veilige, snelle, pijnloze en definitieve manier? Heel begrijpelijk! Bij CoolSculpting maken we gebruik van een techniek waarmee we jouw buikvet bevriezen. De methode is FDA-goedgekeurd en absoluut veilig voor jouw lichaam. Er is dus eindelijk een oplossing voor dat buikje waar je ondanks sporten en gezond eten niet vanaf komt.

Buikvet verwijderen door bevriezing

CoolSculpting helpt jou bij het verwijderen van buikvet door bevriezing. Zo kun je gemakkelijk en zonder operatie jouw buikvet verminderen. De CoolSculpting techniek bevriest buikvet waarna het lichaam deze op een natuurlijke wijze afvoert. Als de vetcellen eenmaal zijn afgevoerd komen ze niet meer terug waardoor jouw buikvet definitief is verwijderd. Vraag nu een vrijblijvend consult aan voor het weghalen van jouw buikvet.

Buikvet bevriezen met cryolipolyse

Bij een CoolSculpting-behandeling worden onderhuidse vetcellen door bevriezing kapot gemaakt. Ondertussen wordt de huid beschermd middels een speciale technologie. Buikvet bevriezen middels een CoolSculpting behandeling is daarom absoluut veilig voor je lichaam en dit zonder hersteltijd. CoolSculpting maakt bij het bevriezen van buikvet gebruik van cryolipolyse.

Buikvet bevriezen ervaringen

De ervaringen liegen er niet om: buikvet bevriezen geeft blijvend resultaat. Cryolipolyse is in staat om op selectieve plekken definitief vet te verwijderen. Door de bevriezing van de vetcellen wordt het vet afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd van jouw lichaam. Een ontzettend veilige en effectieve manier om buikvet te verwijderen.

Behandeling bij CoolSculpting

Ben jij benieuwd hoe een cryolipolyse behandeling in zijn werk gaat bij CoolSculpting Kliniek om buikvet te bevriezen? Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor het verwijderen van jouw buikvet, vragen we je een korte vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen we de behandeling voor het weghalen van jouw buikvet goed voorbereiden. Voor het consult zullen wij je gastvriendelijk ontvangen en samen jouw persoonlijke behandelplan doornemen. We zullen je gewicht en omvang meten, om achteraf de resultaten goed te kunnen beoordelen. Gemiddeld duurt een behandeling om buikvet te bevriezen 35 minuten, maar afhankelijk van je persoonlijke behandelplan kan dit langer zijn. Na de behandeling is er geen hersteltijd, je kunt meteen weer aan het werk. Wel maken we graag nog even een controle afspraak na twaalf weken.

Wil jij ook jouw buikvet verwijderen met CoolSculpting? Doe hier snel de test en maak een afspraak voor een gratis consult.

Plan gratis consult

 

 

buikvet verwijderen

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW: CoolSculpting Elite

CoolSculpting kliniek introduceert de nieuwe CoolSculpting Elite. Een nieuwe technologie voor het bevriezen en verwijderen van buikvet. De CoolSculpting Elite is speciaal ontworpen zodat twee gebieden tegelijk behandeld kunnen worden middels één machine. Het resultaat? Een snellere behandeltijd. De applicator is beschikbaar in zeven verschillende formaten en vormen. Zo kunnen we het persoonlijke behandelplan nog beter op jouw wensen afstemmen.

Als de grootste CoolSculpting aanbieder van Nederland mogen wij de CoolSculpting Elite als eerste in al onze klinieken in Nederland introduceren en aanbieden aan onze klanten. Vanaf 20 maart in onze vestiging op de Van Baerlestraat in Amsterdam en vanaf 25 april op al onze vestigingen.

CoolSculpting - Gratis consult

Begin nu als je er weer strak uit wilt zien

Plan gratis consult

De voordelen van CoolSculpting

  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • 100% veilig bewezen
  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • FDA keurmerk
  • Al 8 miljoen behandelingen wereldwijd
  • Vrijblijvend consult