Buikvet verwijderen

Zou jij ook graag van dat buikje af willen waar je je al zo lang aan stoort? Heel begrijpelijk! Bij Coolsculpting maken we gebruik van een techniek waarmee we je buikvet bevriezen. De methode is FDA-goedgekeurd en absoluut veilig voor je lichaam. Er is dus eindelijk een oplossing voor dat buikje waar je ondanks sporten en gezond eten niet vanaf komt.

Buikvet bevriezen ervaringen

De ervaringen liegen er niet om: buikvet bevriezen geeft blijvend resultaat. Cryolipolyse is in staat om op selectieve plekken definitief vet te verwijderen. Door de bevriezing van de vetcellen wordt het vet afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd van jouw lichaam. Een ontzettend veilige en effectieve manier van buikvet kwijtraken.

Buikvet bevriezen zonder operatie

Bij een Coolsculpting-behandeling worden onderhuidse vetcellen door bevriezing kapot gemaakt. Ondertussen wordt de huid beschermd middels een speciale technologie. Buikvet bevriezen middels een Coolsculpting behandeling is daarom absoluut veilig voor je lichaam. Er is dus geen operatie nodig om van je buikje af te komen.

Buikvet bevriezen bij Coolsculpting

Ben jij benieuwd hoe een behandeling in zijn werk gaat bij Coolsculpting Kliniek om buikvet te bevriezen? Nadat je een afspraak hebt gemaakt vragen we je een korte vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen we de behandeling goed voorbereiden. Voor het consult zullen wij je gastvriendelijk ontvangen en samen jouw persoonlijke behandelplan doornemen. We zullen je gewicht en omvang meten, om achteraf de resultaten goed te kunnen beoordelen. Gemiddeld duurt een behandeling om buikvet te bevriezen 35 minuten maar afhankelijk van je persoonlijke behandelplan kan dit langer zijn. Na de behandeling is er geen hersteltijd, je kunt meteen weer aan het werk. Wel maken we graag nog even een controle afspraak na twaalf weken.

Doe hier snel de test en maak een afspraak voor een gratis consultĀ Ā»