Mogelijke uitkomsten

Ondergewicht.

Je hebt ondergewicht, het kan zijn dat dit gewoon bij je hoort, maar wij adviseren je om eens in gesprek te gaan met je huisarts.

Normaal.

Heel knap. Je hoort bij de helft van Nederland zonder overgewicht. Wellicht kunnen we toch nog van dienst zijn. Zowel mannen als vrouwen hebben vaak ‘een vetje’ dat hardnekkig is en zich niet laat ‘wegtrainen’ en ook met afvallen niet verdwijnt. Juist rond de buik, binnenzijde benen bij dames, de zogenaamde ‘moobs’ bij mannen (mannenborsten) of bovenarmen.

Coolsculpting is een bewezen technologie om juist die gebieden aan te pakken. Door middel van bevriezing wordt ‘lokaal vet’ aangepakt en letterlijk opgelost. Onze kliniek maakt gebruik van de nieuwste Coolsculpting Elite machines waarbij je al binnen 3 maanden uitstekende resultaten ziet. Maak hier een afspraak en gebruik deze kortingsbon als je 6 of meer plaatsingen afneemt

Overgewicht-klasse (25 tot 27).

Ok, ok..officieel is je BMI iets te hoog. Met een paar slimme tips kun je misschien net nog een beetje gewicht verliezen en één BMI puntje hiervan afsnoepen. Onze arts Dr. Aarts heeft, naast gebalanceerd eten, altijd drie effectieve tips:

  1. Drink voor elke maaltijd (ontbijt, lunch en avondeten) als eerste een glas water van 200cc.  Je zit dan meteen wat voller en daardoor begin je de dag met een kleinere maaltijd (en dus minder calorieën)
  2. Maak het eten dat je op bord schept voor iedere maaltijd 20% minder. En uiteraard niet bijscheppen, of minstens een kwartier wachten!. Als je goed en wat langer kauwt dan geniet je meer van je maaltijd en geef je maag meer tijd om het gevoel van verzadiging door te geven aan je hersenen.
  3. Met CoolSculpting kun je de specifieke vetzones het meeste aan stoort direct aanpakken. Wij helpen je graag met een extra korting. Coolsculpting maakt gebruik van de nieuwste Elite machines waarbij je al binnen 3 maanden uitstekende resultaten ziet. Maak hier een afspraak en gebruik deze kortingsbon als je 6 of meer plaatsingen afneemt.
Overgewicht-klasse (27 tot 30).

Je weet dat je wat moet doen: 2 punten in je BMI naar beneden levert al een enorme gezondheidswinst op. In deze klasse zien we veel vraag naar behandeling van de onderkin. Maar het kan ook zijn dat je een advies wilt over afvallen met medicatie. Afvallen met medicatie is de laatste maanden enorm in het nieuws. Er zijn een aantal nieuwe middelen op de markt waar Dr Aarts goed naar gekeken heeft. Maak een afspraak met één van onze medische behandelaars in jouw CoolSculpting vestiging om je ook over deze optie nader voor te lichten.

Uiteraard ben je ook welkom voor de aanpak van ‘vetjes’. Onze kliniek maakt gebruik van de nieuwste Coolsculpting Elite machines waarbij je al binnen 3 maanden uitstekende resultaten ziet. Maak hier een afspraak en gebruik deze kortingsbon als je 6 of meer plaatsingen afneemt

Obesitas Klasse 1.

Het zal je niet verrassen. Je hebt flink overgewicht. Je bent niet de enige: uit onderzoek blijkt dat ongeveer 12% van de Nederlanders van 20 jaar of ouder obesitas heeft. We moeten afvallen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Obesitas op zichzelf is niet zo schadelijk, maar met name de risico’s op het krijgen van ziekten als hoge bloeddruk, suikerziekte, een hoog cholesterol of zelfs migraine nemen snel toe. Het lukt slecht 1 op de 20 mensen om helemaal op eigen kracht gewicht te verliezen. Gelukkig zijn er diverse methodes om wel effectief af te vallen. Dr. Aarts en collega’s hebben veel ervaring met de verschillende mogelijkheden als hulpmiddel bij gewichtsverlies en geven persoonlijk advies over welke aanpak voor jou het beste is. Neem contact met ons op voor een intake om de mogelijkheden voor effectief afvallen te bespreken.

Obesitas Klasse 2.

Het zal je niet verrassen. Je hebt flink overgewicht. Je bent niet de enige: uit onderzoek blijkt dat ongeveer 5% van de Nederlanders van 20 jaar of ouder obesitas klasse 2 heeft. We moeten afvallen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Obesitas op zichzelf is niet zo schadelijk, maar met name de risico’s op het krijgen van ziekten als hoge bloeddruk, suikerziekte, een hoog cholesterol of zelfs migraine nemen snel toe. Het lukt slecht 1 op de 20 mensen om helemaal op eigen kracht gewicht te verliezen. Gelukkig zijn er diverse methodes om wel effectief af te vallen. Dr. Aarts en collega’s hebben veel ervaring met de verschillende mogelijkheden als hulpmiddel bij gewichtsverlies en geven persoonlijk advies over welke aanpak voor jou het beste is. Je kunt denken over afvallen met een maagballon, medicijnen, maar soms zelfs aan afvallen met een maagverkleining. Neem contact met ons op voor een intake om de mogelijkheden voor effectief afvallen te bespreken.

Obesitas Klasse 3.

Het zal je niet verrassen. Je hebt flink overgewicht. Je bent niet de enige: uit onderzoek blijkt dat ongeveer 2% van de Nederlanders van 20 jaar of ouder obesitas klasse 3 heeft. We moeten afvallen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Obesitas op zichzelf is niet zo schadelijk, maar met name de risico’s op het krijgen van ziekten als hoge bloeddruk, suikerziekte, een hoog cholesterol of zelfs migraine nemen snel toe. Het lukt slecht 1 op de 20 mensen om helemaal op eigen kracht gewicht te verliezen. Gelukkig zijn er diverse methodes om wel effectief af te vallen. Dr. Aarts en collega’s hebben veel ervaring met de verschillende mogelijkheden als hulpmiddel bij gewichtsverlies en geven persoonlijk advies over welke aanpak voor jou het beste is. Je kunt denken over afvallen met een maagballon, medicijnen, maar soms zelfs aan afvallen met een maagverkleining. Neem contact met ons op voor een intake om de mogelijkheden voor effectief afvallen te bespreken.

Uitleg CoolSculpting
Video afspelen
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien
Vier het met ons mee!

Gratis plaatsingen ter waarde van 430 euro bij de aanschaf.

Actie geldig tot 31 augustus 2024 en is persoonsgebonden.